Υλικά

  • Έξι μανιτάρια
  • 200 γραμμάρια φέτα
  • 1 ντομάτα
  • Σκόρδο
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι
  • μαϊντανό
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα.
  2. Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση και πασπαλίζετε αν θέλετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.