Υλικά

  • 300 γρ. σπανάκι φρέσκο
  • 300 γρ. ρύζι για πιλάφι
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. ροκφόρ σε τρίμματα
  • Λίγο βούτυρο λιωμένο
  • 200 γρ. κίτρινο τυρί για το πασπάλισμα
  • 120 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.