Υλικά για 4-6 άτομα

  • Λίγο μπρόκολο κομμένο σε τούφες μικρές
  • 3 πιπεριές κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια (ή 1 ξερό κομμένο σε ροδέλες)
  • 1/2 πράσο κομμένο σε παχιά κομμάτια
  • Λίγο λάδι
  • 1 σακουλάκι κατεψυγμένα μύδια
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί για μαγείρεμα
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (καλύτερα να το αλέσετε εκείνη τη στιγμή)
  • μαϊντανό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ρίχνετε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια με το πράσο, πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και ρίχνετε τα μύδια.
Βήμα 2
Αφού ανακατέψετε λίγο, τα πασπαλίζετε πάλι με πιπέρι ώστε να πάει παντού, προσθέτετε το κρασί και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Μετά ρίχνετε τις πιπεριές και όταν αναδυθεί το άρωμά τους, προσθέτετε και το μπρόκολο.
Βήμα 4
Στη συνέχεια πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
TAGS