Υλικά για 2-4 άτομα

  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα
  • 2 φλιτζάνια θρυμματισμένα δημητριακά
  • 1 φύλλο λαδόκολλας ή σιλικόνης

Εκτέλεση

Βήμα 1
Παίρνετε τα κρεμμύδια και καθαρίζετε εξωτερικά τις φλούδες τους, τα κόβετε σε ροδέλες και χωρίζετε τα δαχτυλίδια.
Βήμα 2
Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει παχύρρευστο το κουρκούτι.
Βήμα 3
Συγχρόνως αλέθετε τα δημητριακά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
Βήμα 4
Κατόπιν ρίχνετε μέσα τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών και αμέσως μετά τα πασπαλίζετε με τα θρυμματισμένα δημητριακά.
Βήμα 5
Στη συνέχεια τοποθετείτε τη λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 6
Τέλος σερβίρετε με σάλτσα μπάρμπεκιου.
TAGS