Υλικά για 2-4 άτομα

  • 250 γραμμάρια πένες
  • 200 γραμμάρια φέτα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/2 κούπα αρακά
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράζουμε τις πένες με τον αρακά και αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίζουμε φέτα.
Βήμα 2
Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.
TAGS