Υλικά για 2-4 άτομα
- 250 γραμμάρια πένες
- 200 γραμμάρια φέτα
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 κούπα αρακά
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζουμε τις πένες με τον αρακά και αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίζουμε φέτα.
Βήμα 2
Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.