Υλικά
- Για το κοτόπουλο
 - 5 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο
 - 1 πιπεριά (πράσινη καυτερή ψιλοκομμένη)
 - 2 πιπεριές κόκκινες (σε λωρίδες)
 - Ανανά χοντροκομμένο
 - 8 κρεμμυδάκια (φρέσκα ψιλοκομμένα)
 - Για την σάλτσα
 - 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
 - 4 κουταλιές της σούπας μαύρη σόγια σος
 - 4 κουταλιές της σούπας γλυκό κρασί ή σέρι
 - 1 κουταλιές του γλυκού Ζάχαρη
 - 1 φλιτζάνι πορτοκαλιού
 - 1 φλιτζάνι ζωμό κότας σε κύβο
 - 1 κουταλιά του γλυκού σκόνη κάρυ
 - 1 τζούρα αλάτι
 - Για το σερβίρισμα
 - 1 κούπα ρύζι μπασμάτι
 
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής πλένετε καλά το κοτόπουλο και το κόβετε σε κυβάκια και αλατοπιπερώνετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το λάδι στο γουόκ ή τηγάνι για να κάψει και σοτάρετε το κοτόπουλο 7 λεπτά.
 - Έπειτα προσθέστε τις πιπεριές, τον ανανά, τα κρεμμυδάκια κ ανακατέψτε για 3 λεπτά κατόπιν αδειάστε μέσα στο γουoκ όλα τα υλικά της σάλτσας κ ανακατέψτε καλά. Αφήστε το κοτόπουλο να σιγοβράζει 30 λεπτά μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί και είναι έτοιμο.
 - Σερβίρουμε με βραστό ρύζι μπασμάτι.