Υλικά
- 300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
 - 4 μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους
 - 1 μεγάλο κρεμμύδι
 - 3 κουταλιές ελαιόλαδο
 - 1/2 κουταλιά της σούπας πικάντικο αλάτι
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C.
 - Πλένουμε καλά τις πατάτες με ένα σφουγγάρι σε τρεχούμενο νερό. Δεν καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και κόβουμε σε κύβους.
 - Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
 - Λαδώστε ένα πυρέξ και ρίξτε τις πατάτες μαζί με τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.
 - Στη συνέχεια ψήνετε καλύπτοντας με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα και για άλλη μισή ώρα στους 200º C μέχρι να κάνει μια απαλή κρούστα.