Υλικά
- 3 αυγά
 - 2 κ. σ. γάλα
 - 1/4 κ. γλ. αλάτι
 - 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
 - 2 κ. σ. μοτσαρέλα, τριμμένη
 - 1/4 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
 - 1 κ. σ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
 - 1/2 αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
 
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεσαίο μπολ.
 - Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
 - Ψεκάστε με αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος.
 - Ρίξτε το μισό μείγμα αυγών στο τηγάνι, μαγειρέψτε 3 λεπτά. Πασπαλίστε 1 κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα πάνω από την ομελέτα, μαγειρέψτε για ένα επιπλέον λεπτό και στη συνέχεια σύρετε σε ένα πιάτο.
 - Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα με το υπόλοιπο μείγμα αυγών.
 - Καλύψτε κάθε ανοιχτή ομελέτα με 2 κουταλιές της σούπας ντοματίνια, 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό και 1/4 φέτες αβοκάντο.