Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά κοντά
- 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/4 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ ιταλικής σαλάτας
- 2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
- 250 γρ. ποικιλία θαλασσινών
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1/2 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1/2 ντομάτα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να γίνουν al dente.
- Βάλτε τη μαγιονέζα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το ντρέσινγκ και την παρμεζάνα
- Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.
- Περιχύστε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα μαγιονέζας και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει.