Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ
  • 1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
  • 1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα
  2. Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν.
  3. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες.
  4. Σερβίρετε με ρύζι.