Υλικά

  • 450 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 φλ. τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 3 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση
  • 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Σκουπίστε τα καπάκια των μανιταριών και βγάλτε απαλά λίγο από το εσωτερικό τους για να κάνετε χώρο για τη γέμιση.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1- 2 λεπτά.
  4. Προσθέστε το σπανάκι και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί. Αφαιρέστε το και μεταφέρετε το σε ένα μεγάλο μπολ.
  5. Στο μπολ προσθέστε, επίσης, τον άνηθο, το τυρί κρέμα, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι και δοκιμάστε.
  6. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει κρεμώδες.
  7. Γεμίστε κάθε μανιτάρι ακριβώς μέχρι το χείλος και στη συνέχεια καλύψτε με μοτσαρέλα.
  8. Ψήστε για 20 λεπτά.