Υλικά
- 450 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 φλ. τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο
- 3 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 120 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
- 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σκουπίστε τα καπάκια των μανιταριών και βγάλτε απαλά λίγο από το εσωτερικό τους για να κάνετε χώρο για τη γέμιση.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1- 2 λεπτά.
- Προσθέστε το σπανάκι και σοτάρετε μέχρι να μαραθεί. Αφαιρέστε το και μεταφέρετε το σε ένα μεγάλο μπολ.
- Στο μπολ προσθέστε, επίσης, τον άνηθο, το τυρί κρέμα, τη φέτα, αλάτι και πιπέρι και δοκιμάστε.
- Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει κρεμώδες.
- Γεμίστε κάθε μανιτάρι ακριβώς μέχρι το χείλος και στη συνέχεια καλύψτε με μοτσαρέλα.
- Ψήστε για 20 λεπτά.