Υλικά
- 7 μεγάλα βραστά αυγά, κομμένα στη μέση
 - 2 έως 2 1/2 κ. σ. μαγιονέζα
 - 1 κ. γλ. μουστάρδα
 - Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
 - Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση
 - 1 πρέζα πάπρικα, προαιρετικά
 - Ντοματίνια σε φέτες για γαρνιτούρα, προαιρετικά
 - Κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, για γαρνιτούρα, προαιρετικά
 - Ελιές, κομμένες σε φέτες, για γαρνιτούρα, προαιρετικά
 - Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, για γαρνιτούρα, προαιρετικά
 
Εκτέλεση
- Κόψτε 6 από τα βραστά αυγά στη μέση κατά μήκος.
 - Βγάλτε τους μαγειρεμένους κρόκους από τα μισά αυγά.
 - Πιέστε τους κρόκους και το υπόλοιπο ολόκληρο βραστό αυγό από ένα κόσκινο σε ένα μικρό μπολ.
 - Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Προσθέστε περισσότερη μαγιονέζα, αν χρειαστεί.
 - Στρώστε τη γέμιση κρόκου στα μισά ασπράδια των αυγών.
 - Πασπαλίστε τις κορυφές με λίγη γλυκιά πάπρικα, αν θέλετε.
 - Γαρνίρετε με ελιές σε φέτες, ντοματίνια σε φέτες, ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι ή ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο.
 - Διατηρήστε τα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.