Υλικά
- 400 γρ. κολοκυθάκια
 - 4 αυγά
 - 100 γρ. φέτα
 - 50 γρ. τυρί τριμμένο
 - Αλάτι, πιπέρι
 - 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
 - Τσίλι (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
 - Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια και τρίψτε τα στον τρίφτη.
 - Αλατίστε καλά και ανακατέψτε.
 - Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε τη φέτα.
 - Σουρώστε τα κολοκυθάκια καλά και προσθέστε στο μείγμα με το αυγό και τη φέτα.
 - Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ.
 - Γαρνίρετε με τριμμένο τυρί.
 - Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 35 λεπτά και απολαύστε.