Υλικά
- 10 λεμόνια
 - 1 μπουκάλι (750ml) βότκα
 - 2 φλ. τσαγιού νερό
 - 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
 
Εκτέλεση
- Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή λαχανικών, αφαιρέστε τη φλούδα από τα λεμόνια.
 - Τοποθετήστε τις φλούδες σε μια μεγάλη κανάτα και ρίξτε από πάνω τη βότκα. Καλύψτε την κανάτα με πλαστική μεμβράνη και αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου για 4 έως 7 ημέρες.
 - Σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατέψτε το νερό και τη ζάχαρη. Αφήστε το να σιγοβράσει, για να διαλυθεί η ζάχαρη. Σβήστε τη φωτιά και αφήστε το μείγμα να κρυώσει εντελώς.
 - Ρίξτε το νερό με τη ζάχαρη στην κανάτα με τα λεμόνια και ανακατέψτε.
 - Χρησιμοποιώντας ένα κόσκινο με λεπτό πλέγμα, σουρώστε τις φλούδες των λεμονιών από το υγρό. Τοποθετήστε ένα χωνί στο λαιμό ενός μπουκαλιού και μεταφέρετε το λιμοντσέλο.
 - Βάλτε στο ψυγείο ή την κατάψυξη να κρυώσει πριν το σερβίρετε.