Υλικά
- 1/2 κιλό ντοματίνια
 - 120 γρ. μοτσαρέλα
 - 1 ρολό σφολιάτας
 - 1 μικρό βάζο πάστα ελιάς
 - 1 κ. σ. ζάχαρη άχνη
 - 2 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 1 κρόκο αυγού
 - Κουκουνάρι
 - Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού για διακόσμηση.
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Ξετυλίξτε το ρολό της σφολιάτας.
 - Τρυπήστε τη βάση της σφολιάτας και αλείψτε τις άκρες της με κρόκο αυγού. Ψήστε στο φούρνο μέχρι η ζύμη να ροδίσει (περίπου 20 λεπτά). Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τη να κρυώσει.
 - Παράλληλα, πλύνετε καλά τα ντοματίνια και κόψτε στη μέση.
 - Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα ντοματίνια, ανακατεύοντάς τα απαλά ώστε να ψηθούν ελαφρώς αλλά χωρίς να σκάσει η φλούδα τους. Αλατοπιπερώστε.
 - Απλώστε στην ψημένη ζύμη μια λεπτή στρώση από την πάστα ελιάς και τοποθετήστε από πάνω τα μαγειρεμένα ντοματίνια.
 - Κόψτε τη μοτσαρέλα σε μικρές μπουκιές και προσθέστε τη στα κενά.
 - Πασπαλίστε με κουκουνάρια και ζάχαρη και καραμελώστε για 5 λεπτά στο γκριλ.
 - Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.