Η Adidas προωθεί τη νέα της συλλογή αθλητικών σουτιέν με έναν τρόπο αρκετά καινοτόμο και προωθημένο. Παρουσιάζοντας 25 φωτογραφίες γυμνού γυναικείου στήθους στον λογαριασμό της στο Twitter ο κολοσσός της ένδυσης συνδυάζει την προώθηση του προϊόντος με μία δήλωση ότι κάθε σωματότυπος είναι μοναδικός και αξιαγάπητος.

«Πιστεύουμε ότι τα γυναικεία στήθη σε όλα τα σχήματα και μεγέθη αξίζουν υποστήριξη και άνεση. Γι’ αυτό η νέα σειρά αθλητικών σουτιέν περιλαμβάνει 43 στυλ, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν το κατάλληλο που να τους ταιριάζει», ανέφερε η ανάρτηση.

Τεράστια η συζήτηση στα social media

Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν την υποστήριξή τους για την αντισυμβατική διαφήμιση, αλλά άλλοι είτε εξεπλάγησαν είτε ξαφνιάστηκαν βλέποντας τις φωτογραφίες του γυμνού στήθους σε μια προωθητική ανάρτηση στο feed τους.

«Η σκέψη είναι ωραία, αλλά χρησιμοποιώντας το γυμνό γυναικείο στήθος ως εμπορική καμπάνια… μεγάλο όχι. Εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε ήδη τα μεγέθη μας. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να σταματήσετε το στίγμα και το μπλα μπλα, αλλά το γεγονός είναι… δείτε το όλες οι απαντήσεις σας γραμμένες από άνδρες», πρόσθεσε μία χρήστης.

Γυναικείο σώμα με αθλητικό σουτιέν

Ένας τρίτος έγραψε: «Ευτυχώς που δεν το είδα ενώ ήμουν στο γραφείο. Και, ναι, πιστεύω ότι το ανθρώπινο σώμα είναι όμορφο. Δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι ή θέλω να δω τα μέρη που ασχολούνται οι σύζυγοι και τα μωρά τους».

Κάποιος άλλος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο να αναφέρει τη δημοσίευση, κάτι που ώθησε την Adidas να απαντήσει με το εξής: «Είναι απολύτως φυσικό να έχουμε στήθος. Είμαστε χαρούμενοι που το γιορτάζουμε και δεν θα το καταργήσουμε για να συνεχίσουμε να το κάνουμε.»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Adidas, τα αθλητικά σουτιέν «δημιουργούνται από κοινού με πραγματικές γυναίκες και δοκιμάζονται από αθλητές στο στούντιο, την προπόνηση και το τρέξιμο».

«Η συλλογή παρέχει διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης για όλα τα σώματα, όλα τα μεγέθη και όλα τα αθλήματα», έγραψε η εταιρεία.