Με προβλήματα η υποβολή των δηλώσεων

Παράταση ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
16:11
22/05/2015
Με προβλήματα η υποβολή των δηλώσεων
1
loading

Απαραίτητη θεωρεί το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος τη μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για χρονικό διάστημα που, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, θα έπρεπε να είναι ανοικτό το σύστημα, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη του συστήματος και να ανταποκριθούν εμπρόθεσμα οι φορολογούμενοι και οι λογιστές φοροτεχνικοί στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

«Κατά τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων έχουν ήδη παρουσιασθεί πολλά τεχνικά προβλήματα στην εφαρμογή, που οφείλονται στη μη καταχώρηση ή στη καταχώρηση λανθασμένων στοιχείων στους προσυμπληρωμένους κωδικούς του Ε1 με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υποβολή της δήλωσης», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, σχετικά με την υπαγωγή των οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων, το ΟΕΕ, λόγω των νέων ρυθμίσεων που έχουν προβλεφθεί στις 11 Μαΐου με τη δημοσίευση του Ν. 4325/2015 αλλά και της ανάγκης άμεσης επίλυσης τεχνικών προβλημάτων όπως η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών και η μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας στους υπαχθέντες, προτείνει στο υπουργείο Οικονομικών, με απόφασή του να παραταθεί η καταληκτική ημερομηνία της 26ης Μαΐου 2015 για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΧΘΕΣ ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΟΡ. ΔΗΛΩΣΗ !! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΣΎΜΜΕΤΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !! (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ) !! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει