Την πρόταση του ΕΒΕΑ για τη δημιουργία Ειδικού Σώματος Δίωξης για το παρεμπόριο επανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Κώστας Μίχαλος, στη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ι. Σγουρό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σγουρός αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του «Αττική» και ιδιαίτερα στα μεγάλα προβλήματα αλλά και στα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έθεσε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιφέρειας και ιδιαίτερα αυτά του παρεμπορίου και της παραοικονομίας, της υποβάθμισης του ιστορικού κέντρου της πόλης, της εγκληματικότητας και της δημιουργίας γκέτο, που θέτουν προσκόμματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Από την πλευρά του, ο κ. Σγουρός τόνισε ότι «η περιφέρεια Αττικής μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως προωθητική δύναμη που θα προσελκύσει επιχειρηματικές και επενδυτικές δραστηριότητες. Μέσα από αυτές θα ξεπεράσει τα προβλήματα της και θα συμβάλει στην αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της χώρας».