Ξέχασαν τα πούρα στην αύξηση των τιμών στα καπνικά προϊόντα

Τη Δευτέρα θα επανακατατεθεί η σχετική τροπολογία


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20:49
10/01/2014
Ξέχασαν τα πούρα στην αύξηση των τιμών στα καπνικά προϊόντα
4
loading

Στην απόσυρση της τροπολογίας που κατατέθηκε σήμερα σχετικά με την αύξηση της τιμής των καπνικών προϊόντων κατά 5 λεπτά προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Η αιτία οφείλεται στο ότι δεν υπήρχε στην τροπολογία και η αύξηση της τιμής για τα πούρα και τα πουράκια.

Τελικά, το υπουργείο οικονομικών θα επανακαταθέσει την Δευτέρα την τροπολογία περιλαμβάνοντας στις αυξήσεις και τα δύο αυτά καπνικά είδη. Να σημειωθεί ότι η αύξηση των 5 λεπτών στα πακέτα των τσιγάρων, τίθεται σε ισχύ σε αντικατάσταση του σχεδίου για εισιτήριο 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΟΥΡΑΝΟΣ

  Έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.Όσα μέτρα και να πάρετε το καράβι το πάτε στον βυθό αργά αλλά σταθερά,(μην βιάζεστε,ακόμη δεν έχουμε πιάσει πάτο).Χωρίς μισθούς,συντάξεις,ανεργία,( έχει φτάσει σε διάφορες ηλικίες το 55%),χωρίς επενδύσεις,αλλά σε καθημερινή βάση να έρχονται στο φως οι κλεψιές και οι κομπίνες σας ανάπτυξη δεν θα δούμε.Με φόρους,χαράτσια κ.λ.π.μια χώρα δεν πάει μπροστά,αλλά μόνο με επενδύσεις,επενδύσεις όμως χωρίς αγοραστικό κοινό δεν υπάρχουν και πώς να υπάρχουν,αφού έχουμε χάσει το 50% από τούς μισθούς και τις συντάξεις.

 2. avatar laros

  Ξέχασαν τα πούρα στην αύξηση των τιμών στα καπνικά προϊόντα
  Αυτό έγινε γιατί τα καπνίζουν στις γνωστές παραμεθόριες περιοχές ψυχικό, φιλοθέη , εκάκλη...

  1. avatar Χρηστος Κ.

   και στο μαξίμου

 3. avatar Social Distortion

  Συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό της Κούβας....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει