Ανανέωση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Παρέχονται ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
16:15
14/05/2020
Ανανέωση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας
3
loading

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της οποίας παρέχονται ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικό και πολιτικό (εν ενεργεία και μη) και τα μέλη των οικογενειών τους, όπως και τους εθνοφύλακες.

Η νέα συμφωνία με το ΥΠΕΘΑ επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία και προβλέπει την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, με βάση τη συνεργασία με το υπουργείο, προνομιακούς όρους σε:

 • Λογαριασμούς μισθοδοσίας-σύνταξης
 • Προθεσμιακές καταθέσεις και αμοιβαία κεφάλαια
 • Όλη τη γκάμα των χορηγητικών προϊόντων και τη νέα πιστωτική κάρτα MasterCard των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της για ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με την ανανέωση της συνεργασίας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Τράπεζα Πειραιώς -όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της- επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Νέος και Ρεαλιστής

  Είναι σημαντικό για μία τράπεζα να έχει ποιοτικούς και αξιόπιστους πελάτες καθώς έτσι αυξάνει τις πιθανότητες να προσελκύσει έσοδα και για άλλα προιόντα της ενώ παράλληλα περιορίζει την ύπαρξη νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών με πιστωτικές, δάνεια κτλ (μία από τις αίτιες της κρίσης) . Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ανήκει σίγουρα στην ανωτέρω κατηγορία των ποιοτικών πελατών (μισθολογική σταθερότητα κτλ). Ωστόσο μία τράπεζα όπως και κάθε επιχείρηση προσαρμόζεται στα δεδομένα της αγοράς. Το 3% μπορούσε να δικαιολογηθεί τότε με τις τότε συνθήκες, τώρα μπορεί αντίστοιχα να αιτιολογηθεί το 2%. Οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί. Ολες οι απόψεις σεβαστές ωστόσο υφίσταται ακόμα η αυτονόητη επιλογή για αλλαγή τράπεζας κτλ. Εφόσον κάποια άλλη τράπεζα δίνει κάτι καλύτερο ή ανταποκρίνεται καλύτερα στα θέλω του κάθε πελάτη, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του.

 2. avatar Δεν ΚΑΝΕΤΕ για πουθενά

  ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ .ΕΙΣΤΕ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟ 3% ΕΓΙΝΕ 2% Κ ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΑ 100€ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ Κ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ
  ΥΓ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ -0,5 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Κ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΠΕΙΡΕΩΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ

  1. avatar τι θες ???????????????

   να σε κανουν μετοχο???????????????????????????????????????///////

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει