Η ISOMAT τιμήθηκε με το βραβείο «Έρευνας και Καινοτομίας» στην 4η τελετή των βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα βραβεία Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton και στοχεύουν στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που δημιουργούν, καινοτομούν και ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το βραβείο «Έρευνας και Καινοτομίας» παρέλαβε ο κ. Στέφανος Τζιρίτης, Πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT και ιδρυτής της εταιρίας. Την έναρξη της φετινής διοργάνωσης κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, ενώ την τελετή προλόγισε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Από τις 8.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μόλις 6 ελληνικές εταιρίες, ανάμεσά τους και η ISOMAT, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, καθώς συνδυάζουν υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάδειξη του ελληνικού επιχειρείν.

Συγκεκριμένα, η ISOMAT βραβεύτηκε για την πολύτιμη συνεισφορά της στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών στον κλάδο της παραγωγής και διανομής δομικών υλικών. Διαθέτοντας 7 χημεία R&D και 4 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η ISOMAT αναπτύσσει κάθε χρόνο πολλά νέα προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου.

Η ανάπτυξη της εταιρίας όμως έρχεται και από την οργάνωσή της, το marketing αλλά και την ψηφιακή τεχνολογία σε συνδυασμό με τον εξωστρεφή της προσανατολισμό.

Με εμπειρία και τεχνογνωσία 40 ετών, η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία δομικών χημικών και κονιαμάτων με διακεκριμένη παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έχοντας ως αξίες τη δημιουργικότητα, το πάθος για ποιότητα, την ευελιξία, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ακεραιότητα και τον πελατοκεντρισμό, η εταιρία διατηρεί μία σταθερά ανοδική πορεία από το 1980 που ιδρύθηκε.

Σήμερα διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, 7 θυγατρικές εταιρίες σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Σλοβενία αλλά και διεθνείς πωλήσεις σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως.