«Το πρόβλημα των εσόδων θέτει σε κίνδυνο τον στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα»

Eurobank: Βήμα για την εκταμίευση της δόσης η πώληση ΤΤ και Proton


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
1:09
17/07/2013
«Το πρόβλημα των εσόδων θέτει σε κίνδυνο τον στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα»
2
loading

Η πρόσφατη απόφαση για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Proton Bank στην Eurobank αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων που θα επιτρέψουν την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης, εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Eurobank, στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της τράπεζας.

Οι αναλυτές της τράπεζας, εκτιμούν ότι η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου θα οδηγήσει και σε έγκριση της δόσης των 1,8 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ στο τέλος Ιουλίου 2013 αλλά αναφέρουν ότι η αβεβαιότητα για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του προγράμματος για το υπόλοιπο του 2013 παραμένει.

Το πρόβλημα των εσόδων παραμένει σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Κυβέρνησης για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2013 και θέτει σε κίνδυνο τον στόχο για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2013, εκτιμούν επίσης οι αναλυτές της τράπεζας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar mystery2009

    Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτά , πως ειναι δυνατο η χρεοκοπημενη Eurobank να αγoράζει το TT , το οποίο ήταν υγιέστατο ;;; και με δημοσιο χρήμα από τους φορολογούμενους ;;;;

    1. avatar Tsouxtra

      ...πως κατάπιε την Αγροτική η Πειραιώς ? Ε μια απο τα ίδια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει