Η Κέρκυρα αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK, καθώς η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το 260 κατάστημά της στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Η Κέρκυρα είναι το τρίτο ελληνικό νησί στο οποίο θα διαθέτουμε κατάστημα και οι πελάτες μας εκεί θα έχουν πλέον την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το σκανδιναβικό design των προϊόντων και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK» λέει ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας.