Σήμερα η πρώτη φορολοταρία του 2019

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα - Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13:07
29/01/2019
Σήμερα η πρώτη φορολοταρία του 2019
loading

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φορολοταρία για το 2019, στην οποία 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet.

Η σημερινή φορολοταρία ισχύει για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2018.

Πώς θα μάθετε αν κερδίσατε στη φορολοταρία

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr. Δείτε αν έχετε κερδίσει εδώ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει