Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στην κλήρωση στη νέα λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ

Τα αποτελέσματα αφορούν τις δαπάνες του Ιουλίου που έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
7:31
29/08/2018
Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στην κλήρωση στη νέα λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ
4
loading

Έγινε χθες το απόγευμα η φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ για τον Αύγουστο και αναδείχθηκαν οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Η κλήρωση αφορά τις δαπάνες του Ιουλίου που έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, από άλλους 1.000 αναπληρωματικούς που θα κληρωθούν για τον σκοπό αυτόν.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί για σύνδεση στο taxinet.gr.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί ήδη να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μετέχει στη κλήρωση.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μαρία Καμ.

  Το παραμύθι της υπόθεσης φαίνεται κι από το γεγονός πως πρέπει λέει να δηλώσεις λογαριασμό τραπέζης. Δηλαδή η κάρτα με την οποία κάνει κάποιος αγορές, δεν αντιστοιχεί σε λογαριασμό τραπέζης;;;; Η βλακεία ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ!!!!

 2. avatar Αρχέλαος

  Μία βλακώδης και πονηρή επινόηση των κυβερνώντων. Εάν ήθελαν να ανταμείψουν αυτούς που χρησιμοποιούν κάρτα, θα μπορούσαν απλά να θεσπίσουν μια έκπτωση φόρου ανάλογο του ύψους των δαπανών, που πληρώνονται με κάρτα, πέραν αυτών, που ούτω ή άλλως είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν για να θεμελιώσουν το αφορολόγητο. Αυτό θα ήταν ένα σωστό και δίκαιο κίνητρο. Τώρα τι συμβαίνει: Α.Η κληρώσεις γίνονται κρυφά και κανείς δεν ξέρει πώς γίνονται. Β. Ο αριθμός των συμμετοχών δεν είναι ανάλογος του ποσού που έχει δαπανηθεί. Γ Με τις κληρώσεις αμείβεται ο "τυχερός" φορολογούμενος και όχι ο συνεπής. Μπορεί δηλαδή κάποιος, που έχει δαπανήσει λίγα χρήματα με κάρτα να ευνοηθεί από την τύχη και ο άλλος, που χρησιμοποιεί συστηματικά την κάρτα του για τις περισσότερες αγορές να μην τον "πάει" η τύχη. Αυτός ο συνεπής πολίτης ο "τοις 'κείνων ρήμασι πειθόμενος" και "άτυχος" πως αμείβεται;. Τι θέλουν να μας πουν οι κυβερνώντες, ότι ο τζόγος είναι το ύψιστο αγαθό στη σημερινή κοινωνία; Και αν σε θέλει η τύχη γενικά βλέπεις προκοπή, αλλιώς κλάψε τη μοίρα σου; Τι σόι κράτος είναι αυτό που βλέπει τους πολίτες του σαν νούμερα τζόγου;. Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να θεσπίσει την έκπτωση φόρου και στο τέλος της χρονιάς ας έκανε και μια κλήρωση μοιράζοντας κάποια ποσά, αφού όμως προηγουμένως έχει ανταμείψει αυτούς, που ήταν συνεπείς και χρησιμοποίησαν αρκετά την κάρτα τους.

 3. avatar fiasko

  Κληρώνουν για πάρτητους και πουλάνε παραμύθι στον κόσμο

 4. avatar Nordstrom Rewards Terms & Conditions | Nordstrom

  Virgilio ricercar

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει