Πότε θα γίνει η πρώτη λοταρία αποδείξεων με δώρο 1.000 ευρώ

Τα Χριστούγεννα θα γίνει μία κλήρωση με κέρδη 9 εκατ. ευρώ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
12:41
22/11/2017
Πότε θα γίνει η πρώτη λοταρία αποδείξεων με δώρο 1.000 ευρώ
4
loading

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη κλήρωση από το Υπουργείο Οικονομικών για αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη λοταρία αποδείξεων αν και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου υπάρχει ακόμα «κενό» για τις συναλλαγές που διενεργούνται με μεταφορά ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό και όχι με κάρτες.

Η πρώτη κλήρωση θα αφορά τις συναλλαγές του Οκτωβρίου, ενώ όλες οι ηλεκτρονικές πληρωμές των πρώτων εννιά μηνών θα συμπεριληφθούν στη σούπερ λοταρία των Χριστουγέννων, η οποία θα κληρώσει 9 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς, πηγές του Υπουργείου Οικονομικών διευκρινίζουν ότι οι τράπεζες μπορούν να «αναγνωρίσουν» τις πληρωμές που διενεργούνται μέσω καρτών, αλλά όχι και σε ποιες περιπτώσεις οι μεταφορές ποσών μέσω λογαριασμών αποτελούν πληρωμές από πελάτες ή άλλη συναλλαγή.

Το πρόβλημα αυτό αναμένεται πάντως να αντιμετωπιστεί με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς, ενώ στην περίπτωση αυτή οι τράπεζες θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν πληρωμές μέσω μεταφοράς όχι μόνο για το επόμενο διάστημα αλλά και αναδρομικά από την αρχή του έτους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Αήρ

  Άλλο ένα ψέμα του Αλέκση.

 2. avatar Μ

  Άντε να δούμε, γεφύρι της Άρτας κατάντησε, ολημερίς το χτίζαμε το βράδυ γκρεμιζοταν !

 3. avatar KΛΕΩΝ

  Θα βγει ο Αλεξης σε ειδικη εκπομπη στην ΕΡΤ....θα παρουσιασει το Mega TzakPot και ο Τσακαλωτος θα βγαζει τα μπαλακια απο τη κληρωτιδα!

 4. avatar Μστ

  Τους έπεσαν πολλά τα έξοδα και σιγά σιγά δίνουν αναβολή...από τη μία το κοινωνικό μέρισμα από την άλλη οι πλημμυροπαθείς της Μάνδρας...μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι η κυβέρνηση θα δώσει αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς...πάντα δίνουν υποσχέσεις σε κάθε φυσική καταστροφή, περνάνε τα χρόνια και οι υποσχέσεις ξεχνιούνται...όλες οι κυβερνήσεις αυτό κάνουν.!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει