«Ας στείλουν οι αρμόδιοι δασκάλους εκτός και αν θέλουν και άλλους ανέργους»

Χωρίς δασκάλους το 1ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου, όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του newsbeast.gr


ΣΧΟΛΙΟ
8:08
24/10/2013
«Ας στείλουν οι αρμόδιοι δασκάλους εκτός και αν θέλουν και άλλους ανέργους»
1
loading

Δριμεία κριτική στις διαβεβαιώσεις που έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος στις αρχές Σεπτεμβρίου, ότι θα έχουν καλυφθούν τα όποια κενά στα ολοήμερα, ασκεί αναγνώστρια του newsbeast.gr.

Η Λ.Π. καταγγέλλει πως «υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους επειδή δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους».

Διαβάστε την καταγγελία της:

«Κατά την διάρκεια των απεργιών των δασκάλων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ο κύριος υπουργός είχε διαβεβαιώσει ότι το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργούσε κανονικά, σήμερα τέλη Οκτώβρη και στο 1ο δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου 60 εργαζόμενες οικογένειες περιμένουν ακόμη την έναρξη του ολοήμερου σχολείου με κίνδυνο και αυτοί οι άνθρωποι να χάσουν τις δουλειές τους επειδή δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Έλεος πια ας στείλουν οι αρμόδιοι δασκάλους εκτός και αν θέλουν και άλλους ανέργους...».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar melina

    Το λεω σαν εργαζόμενη μητέρα με παιδιά: Είναι ΠΟΛΎ δύσκολο να εργάζεσαι και λόγω ανάγκης να αφήνεις ανήλικα παιδιά στο σπίτι μόνα μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς. Αίσχος πια! Φόρους πληρώνουμε, έχουμε γονατίσει...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ???

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει