Άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στην έρευνα του newsbeast.gr για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο. Κάτοικοι του συγκεκριμένου δήμου και των γύρω περιοχών – και όχι μόνο – σπεύσατε και στείλατε τη δική σας άποψη για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Σταδιακά θα δημοσιευθούν όλες οι απόψεις που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

«Προτείνω να γίνει πίστα της Φόρμουλα 1 και παράλληλα να λειτουργεί ως βοηθητικό αεροδρόμιο για εκπαίδευση πιλότων από όλες τις χώρες επειδή λόγω του ιδανικού καιρού της χώρας μας θα γινόταν ανάρπαστο.

Οι Γερμανοί έχουν όλα τα παλιά αεροδρόμια ανοιχτά από το 1936 για λόγους ασφαλείας…

Ευχαριστώ,
Παπαπέτρου Δημήτριος»

Ακόμη ένα e-mail που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

«H μόνη επικερδής επένδυση θα ήταν πίστα Formula 1 και αντίστοιχα για μοτοσυκλέτες. Η χρήση αυτή θα μπορούσε να προσελκύσει και παρελκόμενες επενδύσεις όπως ξενοδοχεία.

Με αυτό το τρόπο θα διασφαλίζονταν και μεγάλες εκτάσεις πρασίνου που τόσο ανάγκη έχει η Αθήνα.

Άρης Κ.»

Περιμένουμε και τις δικές απόψεις γύρω από το θέμα. Επειδή κάποια πράγματα μας αφορούν άμεσα πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουμε, μπορείτε να τις καταθέσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]