Τα βίντεο με τους ευφάνταστους τρόπους που γονείς αποφασίζουν να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλο το φύλο του μωρού που θα φέρουν στον κόσμο, είναι μία μόδα που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Η εκτόξευση της χρήσης των social media και ανάγκη για επίδειξη φυσικά έχουν παίξει και αυτά το ρόλο τους.

Ένα ζευγάρι λοιπόν έχει προκαλέσει οργή στους χρήστες του Instagram αφού χρησιμοποίησαν μια άγρια ​​τίγρη για να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού τους στο Ντουμπάι σε μια επίδειξη «ακραίας εξτραβαγκάνζας» όπως χαρακτηρίστηκε.

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από 300 χιλιάδες άτομα στο διαδίκτυο, δείχνει το άγριο ζώο να βλέπει ένα στρογγυλό μπαλόνι σε μια παραλία δίπλα στο δημοφιλές ξενοδοχείο Burj Al Arab.

Στο πλάνο, η τίγρη πηδά στον αέρα και σκάει ένα από τα μπαλόνια με τα νύχια του για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Μια ροζ πούδρα φαίνεται στη συνέχεια να πετά στον αέρα για να αποκαλύψει ότι οι μελλοντικοί γονείς αποκτούν κοριτσάκι.

Μεγάλη συζήτηση από το αμφιλεγόμενο βίντεο

Αλλά το αμφιλεγόμενο βίντεο έχει προκαλέσει έκτοτε συζήτηση στο διαδίκτυο με ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αμφισβητούν εάν η πράξη είναι παράνομη.

Ένας έξαλλος χρήστης έγραψε στο Instagram: «Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι υπερήφανος. Αυτά τα ζώα δεν είναι κατοικίδια ζώα».

Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Απολύτως γελοίο! Είναι τόσο ντροπή! Αφήστε το άγριο ζώο να είναι στην άγρια ​​φύση!»

Μερικοί χρήστες θεώρησαν ότι το βίντεο ήταν αστείο και αναρωτήθηκαν αν η τίγρη είχε σκοπό να γεννήσει ένα μικρό.

Πρόσφατα οι αρχές στο Ντουμπάι εξέδωσαν μια προειδοποίηση και είπαν ότι οποιαδήποτε άγρια ​​ζώα που μεταφέρονται σε δημόσιο περιβάλλον απαγορεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Εμιράτου

Όσοι ενεργούν ενάντια στο νόμο μπορεί να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες.