9
σχόλια
 1. avatar Christina Nik

  Τα άλογα ζουν μέχρι και 30 χρόνια, κάτω από την κατάλληλη φροντίδα ένα άλογο 20 χρονών δεν είναι γέρικο!! Πρώτα τα σκυλιά, τώρα τα άλογα...αμάν αυτοί οι Κινέζοι!!!

 2. avatar kostmar

  Λέει ότι πρόσεξε ότι ήταν υποσιτισμένο και ταλαιπωρημένο αλλά το να ανέβει κι αυτός στην άμαξα δεν τον ενόχλησε...

 3. avatar lian

  Σιχενομε τυς κοινέζος

  1. avatar xaroula

   Γιατί οι άλλοι λαοί είναι καλύτεροι νομίζεις?

 4. avatar kkk

  Όταν λεω οτι είμαστε το χειρότερο είδος στο πλανήτη γή δε με πιστεύουν.

 5. avatar aganak

  το χειροτερο ειδος το ανθρωπινο!!!βλαπτει τα παντα, ζωακια ,οτι υπαρχει !

 6. avatar andrew

  [...] τον άνθρωπο [...]

 7. avatar step

  Να ελευθερωθούν όλα τα φυλακισμένα ζώα από ζωολογικούς κήπους, τσίρκο κι άλλες τέτοιες παρόμοιες αηδίες και να επανενταχτούν στη φύση. Αλλά βέβαια αυτό δεν θα γίνει ποτέ όσο η παιδεία και οι λοιποί συγγενείς χαρακτηρίζουν, παραδείγματος χάριν, εκπαιδευτική βόλτα το ζωολογικό τάφο στα Σπάτα και κόβουν εισιτήρια.

  1. avatar Ελευθερία

   Το ανθρώπινο είδος θεωρεί πως κατέχει τα πλήρη δικαιώματα κατοχής και χρήσης του πλανήτη και ως εκ τούτου ότι άλλο ζει πάνω σε αυτόν μας ανήκει...! Άλλωστε μια χαρά τα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα αναλογιζόμενοι την πορεία αυτού και όλων των ειδών που ζούν σε αυτόν συμπεριλαμβανομένου και του είδους μας το οποίο αποφασίζει -έχοντας σαν αυταπόδεικτο συμπέρασμα την ανωτερώτητά μας έναντι όλων των άλλων- να φυλακίσει σε κλουβιά ζωντανές ψυχές που από το βλέμμα τους και μόνο καταλαβαίνει κανείς του "αυταπόδεικτου το αληθές" κόβωντας μάλιστα και εισητήριο προκειμένου να "προάγει & καλλιεργήσει" την αγάπη μας για την φύση....Πως μπορεί να δικαιολογεί ακόμα κανείς την στάση αυτή υποστηρίζοντας πως τα έσοδα αξιοποιούνται για την συντήρηση τέτοιων χώρων όταν όλοι είναι κερδοφόροι είτε το δηλώνουν είτε όχι. Πως μπορεί κανείς να υποστηρίζει πως τα πλάσματα αυτά δεν θα ζούσαν έτσι και αλλιώς στο φυσικό τους περιβάλλον, την ίδια στιγμή που επίσημες έρευνες και δεν μιλάω για ΜΚΟ αλλά κρατικών οργανισμών καταδεικνύουν πως τα τσίρκο και οι ζωολογική κήποι αποτελούν τον "δουρειο ίππο" του 4ου μεγαλύτερου σε κέρδη παγκόσμιου λαθρεμπορίου μετά τα όπλα, ναρκωτικά, σωματεμπορεία, με κέρδη πολλών εκαντοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, κέρδη που εξασφαλίζουν την διαιώνιση του αποδεκατισμού και εξαφάνισης πολλών ειδών κάθε χρόνο. Και εάν όλα αυτά δεν σας πείθουν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι την επόμενη φορά που θα σταθείτε απέναντί τους και θα τα αντικρύσετε στα μάτια, να σταθείτε ειλικρινής και απέναντι στον εαυτό σας για το πως πιστεύετε ότι νιώθουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει