Το δικό του μερίδιο… δημοσιότητας διεκδίκησε ο καρχαρίας της φωτογραφίας που «εισέβαλε» στο κάδρο την ώρα υποβρύχιας φωτογράφισης. Προς μεγάλη έκπληξη του 52χρονου φωτογράφου Jeffrey Haines, ο οποίος φωτογράφιζε έναν άλλο δύτη με έναν καρχαρία- τίγρη, ο εικονιζόμενος καρχαρίας παρενέβη, και «πόζαρε» στο φακό!

Το περιστατικό συνέβη στην Καραϊβική, στις Μπαχάμες και σύμφωνα με τον Haines «ο καρχαρίας έμοιαζε σαν να χαμογελάει, σαν να λέει ‘βγάλτε κι εμένα μια φωτογραφία’!

«Οι κίτρινοι καρχαρίες (lemon sharks) είναι γνωστό πως είναι περίεργοι κι αυτός το απέδειξε για τα καλά», τόνισε μιλώντας στη Daily Mail.

«Όταν αρχίζεις τις καταδύσεις αρχικά φοβάσαι το ενδεχόμενο να συναντήσεις καρχαρίες αλλά όλοι σου λένε πως θα είσαι τυχερός αν σου συμβεί γιατί είναι κάτι σπάνιο. Η εμπειρία μου το επιβεβαιώνει», πρόσθεσε. «Πρέπει να προσέξεις να μην σε θεωρήσουν απειλή και να είσαι καλά καλυμμένος. Ακόμα κι αν έχεις ακάλυπτο ένα κομμάτι δέρματος, ο καρχαρίας μπορεί να το περάσει για θήραμα και να σε αρπάξει. Όταν θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι ψάρι, θα είναι αργά για σένα».

Δείτε τις φωτογραφίες