Σάρωσαν 10,3 εκατ. αστέρια για να βρουν εξωγήινους – Κανένα σημάδι έως τώρα

«Έχουμε εξετάσει το 0,001% του γαλαξία μας»


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
19:02
10/09/2020
Σάρωσαν 10,3 εκατ. αστέρια για να βρουν εξωγήινους - Κανένα σημάδι έως τώρα
22
loading

Οι επιστήμονες έχουν σαρώσει έως τώρα 10,3 εκατομμύρια αστέρια για να βρουν εξωγήινους πολιτισμούς, ωστόσο δεν έχουν κανένα σημάδι, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters αναζητήθηκαν στοιχεία για πιθανή ζωή πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα, με τους ερευνητές να αναζητούν σήματα επικοινωνίας που μπορεί να προέρχονται από ευφυή εξωγήινα όντα.

Χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Murchison Widefield Array στη Δυτική Αυστραλία, έψαξαν για εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων χαμηλής συχνότητας - συχνότητες παρόμοιες με το ραδιόφωνο FM - από αστέρια στον αστερισμό του Vela.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν αυτήν την εβδομάδα στις Εκδόσεις της Αστρονομικής Εταιρείας της Αυστραλίας.

«Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν βρήκαμε κάτι. Υπάρχουν ακόμα τόσες άγνωστες μεταβλητές», δήλωσε την Τετάρτη ο αστροφυσικός Chenoa Tremblay του τμήματος Αστρονομίας και Διαστημικής Επιστήμης της εθνικής επιστημονικής υπηρεσίας της Αυστραλίας, του Οργανισμού Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας.

«Η αναζήτηση ζωής εκτός του ηλιακού μας συστήματος είναι μια μεγάλη πρόκληση», πρόσθεσε ο Tremblay. «Δεν ξέρουμε πότε, πώς, πού ή τι είδους σήμα μπορεί να λάβουμε για να λάβουμε μια ένδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι στον γαλαξία».

Ενώ η αναζήτηση ήταν 100 φορές βαθύτερη και ευρύτερη από ποτέ, σύμφωνα με τον αστροφυσικό Steven Tingay του Πανεπιστημίου Curtin στην Αυστραλία και το Διεθνές Κέντρο Έρευνας για την Αστρονομία Ραδιοφώνου, περιελάμβανε σχετικά λίγα αστέρια με κοσμικούς όρους.

«Δέκα εκατομμύρια αστέρια μοιάζουν πολλά. Ωστόσο, η καλύτερη εκτίμησή μας είναι ότι υπάρχουν περίπου 100 δισεκατομμύρια αστέρια (στον γαλαξία). Εξετάσαμε λοιπόν μόνο το 0,001% του γαλαξία μας», είπε ο Tremblay.

«Ας υποθέσουμε ότι οι ωκεανοί περιείχαν μόνο 30 ψάρια και προσπαθήσαμε να τα ψάξουμε δοκιμάζοντας μια περιοχή σε μέγεθος πισίνας πίσω αυλής. Οι πιθανότητες εύρεσης ενός από αυτά τα ψάρια θα ήταν μικρές», συμπλήρωσε ο αστροφυσικός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

22
σχόλια
 1. avatar Ellraiser

  Βαλτε τον Παπα να παρει τηλεφωνο στον Darth Vader.
  Με την νεοσυστατη Ελληνικη υπηρεσια διαστηματος.

 2. avatar Άλλαξε η Κυβέρνηση

  Διαφορετικά θα ήταν και αυτοί στα νησιά μας !

 3. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (2/2 Α)Δηλαδή ο Ιησούς Χριστός είναι ο Δημιουργός μας.Πριν ο Ιησούς γίνει άνθρωπος ήταν ο Λόγος του Θεού ( Δες Ιωάννη Ευαγγέλιο 1:1-3). Ο Ιησούς ήταν αυτός στον οποίο απευθύνθηκε ο Θεός όταν είπε [ Kαι είπε ο Θεός: Aς κάνουμε άνθρωπο σύμφωνα με τη δική μας εικόνα, σύμφωνα με τη δική μας ομοίωση·...
  ΓΕΝΕΣΙΣ 1:26 ] ο Ιησούς Χριστός στην Γη είχε όλη την εξουσία να κάνει ότι ήθελε.Θα μπορούσε επάνω στον σταυρό που τον πήγαμε άδικοι+πονηροί άνθρωποι ο Ιησούς Χριστός να πει απλά στο σύμπαν [ διαλύσου ]+όλο το σύμπαν να γινόταν αμέσως σωματίδια σκόνης.Ο Ιησούς Χριστός όμως επάνω στο σταυρό είπε [ Kαι ο Iησούς έλεγε: Πατέρα, συγχώρεσέ τους· επειδή, δεν ξέρουν τι κάνουν. Kαι καθώς διαμοιράζονταν τα ιμάτιά του, έβαλαν κλήρο.
  ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 23:34 ] και επειδή ο Ιησούς Χριστός είπε αυτά λόγια όλη η ανθρωπότητα πήρε παράταση ζωής. Επειδή ο Ιησούς είπε αυτά τα λόγια είμαστε σήμερα ζωντανοί εγώ +εσύ.Γιατί ο Θεός μας αγαπάει+ήθελε να μας δώσει την ευκαιρία να γεννηθουμε+να τον γνωρίσουμε ώστε να ζήσουμε κοντά Του αιώνια.Αν το θέλουμε βέβαια+αν Του το ζητήσουμε.Ο Ιησούς μας προσκαλεί να συγχωρέσει τις αμαρτίες μας+να μας δώσει την αιώνια ζωή αλλά δεν μας υποχρεώνει να την δεχτούμε.Εσύ αποφάσισε,αν θέλεις την σωτηρία που χαρίζει σήμερα ο Ιησούς Χριστός.Εξωγήινοι δεν υπάρχουν+δεν θα ανακαλυφθούν ποτέ.Αν όμως εσύ φύγεις από αυτή την ζωή πιστεύοντας σε τέτοιες θεωρίες+ δεν πάρεις στα σοβαρά τα λόγια του Ιησού+της Αγίας Γραφή τότε θα έχεις χάσει την ευκαιρία της σωτηρίας σου+μαζί την ψυχή σου.

  1. avatar advouk7

   Πριν ο Ιησούς γίνει άνθρωπος ήταν πιθηκος, οπως ολοι μας.

   1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

    Αν θεωρείς τον εαυτό σου ότι είσαι απόγονος πιθήκων είναι δικαίωμα σου αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια.+πιστεύω ότι ένας λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δεν είναι προς το συμφέρον του να πιστεύει σε ψεύτικες+αναπόδεικτες θεωρίες όπως η θεωρία του Δαρβίνου ότι τα ζώα εξελίχθηκαν+έγινε ο άνθρωπος ή ότι θα βρεθεί ζωή σε άλλους πλανήτες.+ αυτό γιατί η ζωή δεν είναι τυχαίο φαινόμενο αλλά εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού της Αγίας Γραφής.Ο Θεός που μας δημιούργησε μας έχει δώσει πολλές αποδείξεις ότι είμαστε δημιουργημενοι με σοφία+αγάπη. Όμως από την άλλη ο Θεός έχει αφήσει ελεύθερο τον άνθρωπο αν θέλει να πιστεύει σε Αυτόν ή όχι. Ο Θεός έχει αφήσει τον άνθρωπο ελεύθερο αν θέλει να κάνει στην ζωή του το θέλημα του Θεού που είναι να ζούμε μέσα στην αγάπη, την αλήθεια+την δικαιοσύνη ή να ζει ο άνθρωπος όπως του αρέσει. Όποιος έχει ζήσει την ζωή της αμαρτίας ξέρει ότι η αμαρτία στην αρχή είναι γλυκιά. Αυτό είναι το τυράκι που χρησιμοποιεί ο διάβολος για να ξεγελάσει τον άνθρωπο+ να του κλέψει ότι πιο πολύτιμο έχει, την ειρήνη +την σωτηρία της ψυχής. Όταν ο διάβολος σε ξεγελάσει με την αμαρτία μετά σε δένει με πάθη,επιθυμίες+εξαρτήσεις.Μετά ο άνθρωπος δεν είναι πια ελεύθερος ή κυρίαρχος του εαυτού του αλλά δούλος της αμαρτίας.Τότε ο διάβολος αρχίζει το \"μαστίγωμα\" μέχρι να εξευτελίσει τον άνθρωπο,να του αφαιρέσει την αξιοπρέπεια+να τον οδηγήσει στην απελπισία+να θέλει να δώσει τέλος στο μαρτύριο του μια ώρα γρηγορότερα.Μόνο ο Ιησούς σώζει+ελευθερώνει+δίνει αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη.

    1. avatar Γρηγορα

     Στο ψυχιατρο

    2. avatar Η Επιστήμη

     Δεν πιστεύει. Αποδεικνύει ή διαψεύδει.

     1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

      Ωραία το θέτεις. Η επιστήμη για να πει κάτι με βεβαιότητα πρέπει πρώτα να μπορεί να το αποδείξει πειραματικά σε κάποιο εργαστήριο. Έτσι για το πως έγινε η πρώτη ζωή η επιστήμη δεν έχει απάντηση αφού ακόμα δεν κατάφερε η επιστήμη να φτιάξει κάτι ζωντανό από το μηδέν ή από ανόργανη ύλη. Έτσι στο πως έγινε ο πρώτος άνθρωπος και η πρώτη ζωή η αληθινή επιστήμη δεν έχει απαντήσει. Ο μόνη απάντηση που έχουμε είναι από Αυτόν που ήταν παρόν στην δημιουργία του πρώτου ανθρώπου και μας έδωσε την μαρτυρία του. Είναι ο Ιησούς Χριστός. Επίσης η επιστήμη δεν έχει αποδείξει ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Επόμενος όσοι το πιστεύουν αυτό πιστεύουν σε θεωρίες, και χάνουν το χρόνο τους. Επιπλέον αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα κάποια μέρα να βρούμε εξωγήινους και αυτό τον εμποδίζει να πιστεύει στην ανάσταση του Ιησού Χριστού ή ότι η Αγία Γραφή είναι αξιόπιστη και αληθινή σε ότι αναφέρεται τότε δεν χάνει μόνο τον χρόνο του αλλά και την ψυχή του. Η εμπειρία μου στην ζωή μου έχει αποδείξει ότι η αληθινή επιστήμη συμφωνεί απόλυτα με την Αγία Γραφή και όλα όσα έχει πει ο Ιησούς Χριστός και είναι γραμμένα μέσα στην Αγία Γραφή.

  2. avatar Αλεξανδρος Αθηναιος

   Μπραβο ρε αλανι τον βρηκες τον εξωγιηνο!!!

   Εκτος και αν ο Τζεσουα ηρθε απο την στρατοσφαιρα!

 4. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (1/2 Α)Για να απαντήσεις αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες πρέπει πρώτα να απαντήσεις πως ξεκίνησε η ζωή πάνω στην Γη; Γιατί αν η ζωή έγινε τυχαία+είναι αποτέλεσμα κάποιων τυχαίων μεταλλαγών τότε ναι θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα το ίδιο τυχαία να έγινε η ζωή+σε κάποιο άλλο πλανήτη.Όμως προσέξτε.Το σώμα του ανθρώπου είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο που μόνο τυχαίο δεν μπορείς να τον πεις.Το κάθε μέλος του σώματος είναι με τέτοιο τρόπο βαλμενο στην θέση του για να είναι αρμονικά συνδυασμένο με τα άλλα,να είναι λειτουργικό+όμορφο. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι κάποιος λογικός νους τα σκέφτηκε+τα δημιούργησε. Ίσως κάποιος όμως να έλεγε ( ωραία ας παραδεχτούμε ότι κάποιος νους είναι πίσω από την δημιουργία του κόσμου+του ανθρώπου.Που είναι αυτός ο νους σήμερα; Γιατί δεν τον βλέπουμε;) Η απάντηση είναι στα εξής λόγια του Ιησού Χριστού [Λέει σ’ αυτόν ο Φίλιππος: Kύριε, δείξε σε μας τον Πατέρα, και μας αρκεί. O Iησούς λέει σ’ αυτόν: Tόσον καιρό είμαι μαζί σας, και δεν με γνώρισες, Φίλιππε; Όποιος είδε εμένα, είδε τον Πατέρα· και πώς εσύ λες: Δείξε σε μας τον Πατέρα; Δεν πιστεύεις ότι εγώ είμαι ενωμένος με τον Πατέρα, και ο Πατέρας είναι ενωμένος με μένα; Tα λόγια που εγώ μιλάω σε σας, δεν τα μιλάω από τον εαυτό μου· αλλά, ο Πατέρας που μένει ενωμένος με μένα, αυτός εκτελεί τα έργα.
  ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ 14:8‭-‬10 FPB
  https://bible.com/bible/921/jhn.14.8-10.FPB ] ο Ιησούς Χριστός μας είπε ότι είναι η εικόνα του Θεού του αοράτου.Δηλαδή ο Θεός που μας δημιούργησε ήρθε στην Γη στο πρόσωπο του Ιησού

  1. avatar advouk7

   Τη μονη αποδειξη την εδωσε στην ανθρωποτητα ο Charles Darwin στις 24 Νοεμβριου του 1859.

 5. avatar Fox mulder

  Μα έχουμε 300 εξωγήινους λέγονται βουλευτές

 6. avatar Και τότε

  ποιός μας ψεκάζει; Πήγατε στην άκρη της γης για να δείτε από κάτω; Ποιά αστέρια και ποιοί γαλαξίες; Αφού μόνο η επίπεδη γη υπάρχει και ο ήλιος που γυρίζει. Ακόμα και η σελήνη είναι εφεύρημα των αμερικανών για να στήσουν την απάτη της προσελήνωσης. Όσοι δεν φοράμε μάσκα αυτά τα παίζουμε στα δάχτυλα!

 7. avatar Peter han

  Όταν βλέπεις τον Κούλη όταν δίνει συνέντευξη στα ΜΜΑ ( μέσα μαζικής αποχαυνωσης ) δεν διαφέρει σε τίποτα από κάτι εξωγήινους πού βλέπεις σε κάτι κόμικς που βλέπουν τά μικρά παιδιά για να τά ταισει η μάνα τους

  1. avatar Πσσσσσσ

   πόσο έξυπνος είσαι ....

 8. avatar Νικκκκ

  Προς Σείριο ψάξανε καθόλου?

 9. avatar Αντονιο

  Τι ψάχνεται ζουν ανάμεσα μας

 10. avatar Ε ρε πλάκα

  Θα μας βλέπουν από κει πάνω και θα γελάνε

 11. avatar Ανθρωπιστης Αλληλεγγυος

  Πως δεν υπαρχουν εξωγηινοι.
  Μονο ενας εξωγηινος θα ψηφιζε κομμουνιστικα κομματα και θα πιστευε σε σοσιαλιστικες ουτοπιες και στην Ελλαδα εχουμε αρκετους.

 12. avatar Ω

  Όσο ποιο γρήγορα πιστέψουμε ότι ήμαστε μόνοι σε ολόκληρο το σύμπαν τόσο ποιο γρήγορα η ανθρωπότητα θα πάει προς το καλύτερο.

  1. avatar Αλεξανδρος Αθηναιος

   Χαλαρωσε 0,001 εχουμε ακομα πολυ να ψαξουμε!!

 13. avatar Μάλιστα…

  Και που έβγαλες αυτό το ποσοστό ρε μάγκα να χουμε να λέμε απλά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει