Ταξίδι στον πιο πολύχρωμο κήπο του πλανήτη

Φυσική φαντασμαγορία και χρωματική πανδαισία με τη σφραγίδα της ιαπωνικής Μητέρας Φύσης!


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
7:27
13/09/2015
Ταξίδι στον πιο πολύχρωμο κήπο του πλανήτη
2
loading

Δυο ώρες έξω από το Τόκιο, στην πόλη Χιτατσινάκα, υπάρχει ο πιο όμορφος ενδεχομένως κήπος της οικουμένης και αναμφίβολα ο πιο χρωματιστός.

Το Παράκτιο Πάρκο Χιτάτσι καλύπτει 500 στρέμματα και υποδέχεται εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο, καθώς ο λόγος είναι προφανής: εδώ η Φύση χαρίζει ένα από τα πιο φαντασμαγορικά θεάματά της, καθώς στην τεράστια αυτή έκταση συνυπάρχουν διαφορετικών ειδών και ποικιλιών άνθη.

Είναι μάλιστα τόσα πολλά και διαφορετικά που ανάλογα με την εποχή του χρόνου που θα το επισκεφτείς, θα δεις κάτι εντελώς διαφορετικό σε επίπεδο χρωμάτων και λουλουδιών. Οι λόφοι του είναι άλλοτε σαν ουράνιο τόξο, με τα περισσότερα από 260 είδη τουλίπας, και άλλοτε πάλι μετατρέπονται σε ένα μονοχρωματικό μπλε, αποτέλεσμα των 4,5 εκατομμυρίων λουλουδιών που χαρίζουν τη συμφωνία αυτή του μπλε.

Λένε ότι η Φύση και η ανθρώπινη κηπουρική ποτέ δεν βρήκαν ιδανικότερη έκφραση από το Πάρκο Χιτάτσι, καθώς πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις…

hhiticcchiii20 hhiticcchiii1 hhiticcchiii19 hhiticcchiii9 hhiticcchiii18 hhiticcchiii17 hhiticcchiii16 hhiticcchiii15 hhiticcchiii11 hhiticcchiii12 hhiticcchiii10 hhiticcchiii6 hhiticcchiii7 hhiticcchiii14 hhiticcchiii8 hhiticcchiii4 hhiticcchiii3 hhiticcchiii13 hhiticcchiii2 hhiticcchiii5

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΜαρίαΒ

    Κάποιες φωτο θυμίζουμ το Κούκενχοφ στην Ολλανδία

  2. avatar ΓΙΩΡΓΟΣ Γ

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει