Αν θέλετε να πίνετε τον καφέ σας σε ένα αξιόλογο στέκι και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε και εκπληκτική θέα, τότε τα καθιερωμένα στέκια που ακολουθούν θα γίνουν σημείο αναφοράς σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τι θέλετε να βλέπετε: Ακρόπολη, θάλασσα ή όλη την πόλη της Αθήνας στο… πιάτο σας!

City Zen

Στα αδιαμφισβήτητα δυνατά «χαρτιά» του, που μας κάνουν να το επιλέγουμε ξανά και ξανά, η εκπληκτική open air ταράτσα του, απ’ όπου η θέα στην Ακρόπολη είναι απρόσκοπτη και μαγευτική. Λειτουργεί όλο το χρόνο, πάντα καιρού επιτρέποντος, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το μπαλκόνι περιμετρικά του εσωτερικού του χώρου.

Tο all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως (νο 80), με την οικεία ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η κουζίνα του εστιάζεται στη μεσογειακή γαστρονομία, με προτάσεις όπως ριζότο, burgers, ζυμαρικά και πίτσα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Apolis

Αδιαμφισβήτητα από τα πιο διάσημα στέκια στην Πετρούπολη, ο πολυχώρος Apolis στο λόφο του Αγίου Δημητρίου προσφέρει όλη την Αθήνα στα… πόδια σας! All day cafe-bar και εστιατόριο, ξεχωρίζει για τον cozy και παρεΐστικο, μοντέρνο χώρο του, προσφέροντας αμέτρητες ώρες χαλάρωσης με πανοραμική θέα της πόλης. Πιάστε τραπέζι για να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεία γευστικών σνακ και χειροποίητων γλυκών

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.