Όσοι κινείστε στο κέντρο για επαγγελματικούς λόγους ή απολαμβάνετε την βόλτα σας στους πεζόδρομους γύρω από το Σύνταγμα, σημειώστε τα στέκια που ακολουθούν για να απολαύσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς του αξίζει.

Αρωματικό και ποιοτικό με έμφαση στη γεύση και τον τρόπο σερβιρίσματος.

Third Place

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, επί της Απόλλωνος (νο 23Β) πολύ κοντά στο Σύνταγμα, το Third Place δημιουργήθηκε για να αποτελέσει στέκι για τους λάτρεις του specialty coffee. Με μίνιμαλ βιομηχανικό design σε γκρι τόνους και pop χρωματιστές πινελιές, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και premium προϊόντα, ενώ εστιάζει στις διάφορες τεχνικές παρασκευής καφέ.

Just Made 33

Το καθιερωμένο στέκι επί του πεζόδρομου της Ευαγγελιστρίας (νο 33), παρασκευάζει σε καθημερινή βάση μια μεγάλη γκάμα σε ολόφρεσκα γλυκά, από τα οποία δεν θα ξέρετε τι να πρωτοεπιλέξετε ως συνοδευτικού, του πολύ καλού καφέ του, με χαρμάνι βραβευμένης εταιρείας επεξεργασίας καφέ ανώτερης ποιότητας.

Kaya

Λίγο πριν τον πεζόδρομο που οδηγεί στην Κολοκοτρώνη, στη στοά Μπολάνη, συναντάται το Kaya. Από το 2013 ο Λάμπρος και ο Αντώνης εφαρμόζουν την πείρα και την αγάπη τους για τον καφέ και στην πράξη. Σε λίγα μόλις τετραγωνικά, έχουν καταφέρει να εσωκλείσουν κάποιους από τους καλύτερους καφέδες στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με micro roasters artisan από την εγχώρια αγορά.

Πλούσιος καφές και γεμάτο σώμα, χρήση πολύ καλής τεχνολογίας και πολύ μεράκι από το ανθρώπινο κομμάτι, αλλά και οι πολύ οικονομικές τιμές για το επίπεδο του καφέ που απολαμβάνει κανείς εδώ στα μυστικά της επιτυχίας του. Εδώ τραπέζια δεν υπάρχουν, μόνο ένας εξωτερικός πάγκος στη στοά.