Για τα κρύα, αλλά χαλαρά, απογεύματα και νύχτες της εβδομάδας ξεχωρίσαμε τέσσερα μικρά, cozy και ατμοσφαιρικά στέκια στο κέντρο για να απολαύσετε το ποτό σας με την παρέα ή τους συναδέλφους μετά το γραφείο.

Πιάστε θέση στη μπάρα και απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail σε στέκια που διακρίνονται για τους προσεγμένους χώρους και την ωραία αισθητική τους.

Αλεξανδρινό

Σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή στα Εξάρχεια (Εμμανουήλ Μπενάκη 69), με επιλεγμένες τζαζ μουσικές και classy αισθητική. Στη μπάρα του θα απολαύσετε vintage cocktails και εκλεκτές ετικέτες κρασιού.

Barreldier

Τόσο μικρό και cozy, όσο να χωράνε ιδανικά οι θαμώνες του γύρω από την μπάρα του. Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier στη Στοά Μπολάνη (Βουλής 7) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Αμπάριζα

Μικρό, cozy και ατμοσφαιρικό, το all day Αμπάριζα στη Λέκκα αποτελεί αγαπημένη επιλογή, έχοντας συνδέσει το όνομά του με αυτό της Λέκκα την τελευταία δεκαετία. Πίσω από την ξύλινη μπάρα του ετοιμάζονται εξαιρετικά cocktails, γι’ αυτό και δεν χάνουμε ευκαιρία να το προτιμούμε κάθε φορά που βρισκόμαστε στο κέντρο. Στα συν οι soul, jazz, funk και indie μουσικές που δένουν ιδανικά με το όλο σκηνικό.

Gin Joint

Οι λάτρεις του τζιν έχουν καθιερώσει το Gin Joint, στην Πλατεία Καρύτση, ως στέκι. Η μικρή του μπάρα προδιαθέτει για ποτό στα… όρθια, ενώ η ατμόσφαιρά του μεταφέρει στην εποχή της ποταπαγόρευσης. Η ενημερωμένη κάβα με premium spirits και τα πολύ προσεγμένα cocktails το συγκαταλέγουν ανάμεσα στα τοπ μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας.