Παραδοσιακές προτάσεις της ελληνικής κουζίνας πρωταγωνιστούν στις προτάσεις των επιλογών που ακολουθούν στην Κηφισιά.

Ταβέρνες με υπέροχες αυλές για όσο κρατάει ο καιρός λίγο ακόμα μετατρέπονται σε αγαπημένες γευστικές στάσεις των μερακλήδων που επισκέπτονται την περιοχή.

Κατσαρίνα

Λειτουργεί από το 1893 και αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες των κατοίκων της Κηφισιάς. Γευστικές προτάσεις της ελληνικής κουζίνας γίνονται καθημερινά ανάρπαστες στην ταβέρνα Κατσαρίνα (Λ. Κηφισίας 311 & Π. Τσαλδάρη 43). Από την άνοιξη και μετά στρώνει τραπέζια και στην υπέροχη αυλή της. Εδώ θα φάτε νόστιμα μαγειρευτά και θα εξυπηρετηθείτε αρκετά γρήγορα.

Βάθης

Παραδοσιακή ταβέρνα στα σύνορα Κηφισιάς (Κύρου 7) και Νέας Ερυθραίας, με μια υπέροχη δροσερή αυλή, η οποία φημίζεται για ζουμερά κρεατικά και τις ιδιαίτερες κοπές τους –ταλιάτα, πικάνια και rib eye, μέχρι σταβλίσια 800 γρ., μοσχαρίσια γάλακτος κ.α. Ο κατάλογος εμπλουτίζεται με διάφορα πιάτα ημέρας και πλούσια ορεκτικά που ολοκληρώνουν την γευστική εμπειρία εδώ με τον καλύτερο τρόπο.

Το Καλωσόρισμα του Αντώνη

Οι περισσότεροι σίγουρα θα έχετε ακουστά την συγκεκριμένη ταβέρνα, καθώς πρόκειται για μία από τις σταθερές αξίες και αγαπημένες επιλογές των κατοίκων της Κηφισιάς. Το Καλωσόρισμα του Αντώνη βρίσκεται σε ένα λιτό και φιλικό χώρο και προσφέρει πιάτα απλά, αλλά ποιοτικά, που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Κατσικάκι λαδορίγανη, μοσχάρι λεμονάτο, κόκορας κοκκινιστός, κότσι μοσχαρίσιο, φάβα Σαντορινιά, λουκάνικα σχάρας και πολλά ακόμα πιάτα είναι μερικοί από τους αυθεντικούς ελληνικούς πειρασμούς που θα βρείτε στον κατάλογό του.

Από τα κρέατα σχάρας, ακαταμάχητο είναι το ζουμερό μπιφτέκι και το σουβλάκι. Στα highlights ο δροσερός και εντυπωσιακός κήπος, από τους εντυπωσιακότερους της Αθήνας.