Παρόλο που μετράνε λίγα τετραγωνικά, καταφέρνουν να εκπλήξουν ευχάριστα όσους τα επιλέξουν για τη βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Μικροσκοπικά μπαρ που εφαρμόζουν στην πράξη τη ρήση «λίγοι και καλοί» με παρεΐστικο κλίμα και φιλικό περιβάλλον που τα κάνει να συγκαταλέγονται στην κατηγορία τα «στέκια της παρέας».

Αλεξανδρινό

Σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή στα Εξάρχεια (Εμμανουήλ Μπενάκη 69), με επιλεγμένες τζαζ μουσικές και classy αισθητική. Στη μπάρα του θα απολαύσετε vintage cocktails και εκλεκτές ετικέτες κρασιού.

Blue Bird

Tο μικροσκοπικό και vintage Blue Bird στον πεζόδρομο της Ηπίτου, λίγα βήματα από το Σύνταγμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα after office ποτό μετά την δουλειά. Τζαζ μουσικές και ρετρό διακόσμηση στον λιλιπούτειο αυτό χώρο, που αποτελεί πραγματικό «θησαυρό» για τους λάτρεις του κέντρου.

Espressaki

Γουστόζικο, παρεΐστικο και αρκετά μικρό το Espressaki (Άγγελου Πυρρή 3) στο κέντρο της Αθήνας, ανταποκρίνεται απολύτως στον ορισμό στέκι. Με φιλικό και χουχουλιάρικο περιβάλλον, προδιαθέτει για ανέμελες στιγμές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τόσο για καφέ, όσο και για ποτό.

Ipitou

Το Ipitou bar, μαγαζί- τρύπα, στον ομώνυμο πεζόδρομο, μαζεύει τον περισσότερο κόσμο στον εξωτερικό του χώρο, ενώ φημίζεται για τα περιποιημένα και άκρως ενδιαφέροντα cocktails του, που φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου bartender Διονύση Πολάτου.

Gin Joint

Οι λάτρεις του τζιν το έχουν καθιερώσει ήδη ως στέκι. Η μικρή μπάρα του The Gin Joint (Χρήστου Λαδά 1) προδιαθέτει για ποτό στα… όρθια, ενώ η ατμόσφαιρά του μεταφέρει στην εποχή της ποταπαγόρευσης. Η ενημερωμένη κάβα με premium spirits και τα πολύ προσεγμένα cocktails το συγκαταλέγουν ανάμεσα στα τοπ μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας.