Δώστε ραντεβού με την παρέα σε αγαπημένα στέκια με πατάρι και νιώστε τόσο οικεία και ζεστά, όσο και στο σπίτι σας.

Τα πατάρια που ακολουθούν ταιριάζουν γάντι με τον χειμώνα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα και συνθήκες για τις χειμωνιάτικες εξόδους με την παρέα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Barrett

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στου Ψυρρή (Πρωτογένους 11), τόσο για την urban αισθητική και την πιο χαλαρή και εναλλακτική φιλοσοφία του, όσο και για τις ωραίες μουσικές και τα ψαγμένα parties. Στο πατάρι του απολαύστε cozy στιγμές και θαυμάστε έργα ντόπιων και ανερχόμενων καλλιτεχνών που εκτίθενται κατά καιρούς στο χώρο.

Heteroclito

Από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα wine bars στο κέντρο της πόλης (Φωκίωνος 2 & Πετράκη 30), το σοφιστικέ Heteroclito αποπνέει παριζιάνικο αέρα και τιμά ιδιαιτέρως το ελληνικό κρασί. Εκτός από τον μικρό εσωτερικό του χώρο, διαθέτει και ένα cozy πατάρι με vintage διακόσμηση, λίγα τραπέζια και μια τζαμαρία για χάζι.

Τρανζίστορ

Ένα από τα στέκια που, πλέον, αποτελεί σταθερή αξία στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10) για καφέ ή ποτό. Ο ζεστός εσωτερικός του χώρος προδιαθέτει για χουχουλιάρικες, χειμωνιάτικες στιγμές, με το πατάρι του να σας κάνει να νιώθετε πολύ οικεία και να κερδίζει στα σημεία τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

Flamingo

Το Flamingo (Ευφράνορος 22 & Κρησίλα) είναι ένας all day χώρος με άποψη στο Παγκράτι, αισθητική και έξυπνες προτάσεις ποτού και φαγητού για κάθε ώρα και διάθεση. Ένα όμορφο flamingo στον τοίχο σας καλωσορίζει σε ένα χαλαρό και ταυτόχρονα προσεγμένο χώρο, με φιλική διάθεση και θετικά vibes.

Αν σας αρέσει το παρεΐστικο κλίμα, ο κάτω χώρος του είναι ό,τι πρέπει. Για πιο ήσυχες και prive καταστάσεις μπορείτε να καθίσετε στο ωραιότατο πολυμορφικό πατάρι.

Κολοκοτρώνη 9

Λιλιπούτειος χώρος όπου πρωταγωνιστεί το μπαρ με την ενημερωμένη κάβα και τα προσεγμένα cocktails, μια ανάσα από την Πλατεία Καρύτση, στον αριθμό 9 της Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Το μικρό παταράκι προσφέρεται για πιο πριβέ στιγμές και ήσυχα ραντεβού και συναντήσεις, δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποιο δωμάτιο σπιτιού.

Επήρεια

Στην Πλατεία Προσκόπων ο all day πολυχώρος έχει κερδίσει το κοινό εδώ και ένα χρόνο. Με υπέροχη αισθητική και mix & match φιλοσοφία στη διακόσμηση, σας υποδέχεται στο φιλόξενο περιβάλλον του με βασικά χαρακτηριστικά τις ξύλινες επιφάνειες και τα αξιόλογα έργα τέχνης. Προτιμήστε τα τραπέζια στο πατάρι για διάβασμα ή μια μικρή συγκέντρωση, για καφέ ή ποτό ακόμη και για χορό!

Το Πατάρι

Στον πεζόδρομο της Ολύμπου στο Κουκάκι, Το Πατάρι (όνομα και πράγμα) αποτελεί σταθερή αξία για την οικειότητα και ζεστασιά που βγάζει προς τους πελάτες του. Νόστιμοι μεζέδες και ζεστό ρακόμελο στο πατάρι του, η καλύτερη επιλογή για τις χειμωνιάτικες εξόδους.