Η… Ιταλία στο πιάτο σας, στο εστιατόριο Parlo

Δημιουργικές προτάσεις της γείτονος στο καθιερωμένο γευστικό στέκι στο Νέο Ψυχικό


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ
10:00
16/12/2018
Η… Ιταλία στο πιάτο σας, στο εστιατόριο Parlo
loading

Αυθεντικές γεύσεις που ταξιδεύουν στην Ιταλία, λιτό περιβάλλον που σε κερδίζει αμέσως με την φιλική του ατμόσφαιρα και μια γευστική εμπειρία αξιώσεων στα βασικά χαρακτηριστικά του Parlo.

Πρόκειται για ένα casual, ιταλικό εστιατόριο παραδομένο στο πράσινο, σε έναν από τους πιο καθιερωμένους γαστρονομικούς προορισμούς στο Νέο Ψυχικό, το δρόμο της Αδριανείου. Το μάτι κεντρίζει ο τοίχος με τα γυάλινα μπουκάλια από κρασί, καθώς και οι αφίσες από δημοφιλείς ταινίες σε μια πιο ρετρό εκδοχή.

Το Parlo μετρά λίγα χρόνια λειτουργίας, ωστόσο, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό, τόσο με τα προσεγμένα και νόστιμα πιάτα του, όσο και με τη value for money φιλοσοφία του. Τολμηροί γευστικοί συνδυασμοί και μοντέρνες παρεμβάσεις σε κλασικές, ιταλικές συνταγές συνθέτουν την «προσωπικότητα» της κουζίνας του, για την οποία άλλωστε και φημίζεται.

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές εδώ δεν είναι άλλοι από την εξαιρετική πίτσα του και τα ζυμαρικά, που το καθιστούν σε καθιερωμένο σημείο αναφοράς για εκείνους που επιθυμούν να δοκιμάσουν νόστιμα πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες.

Περίπου δέκα διαφορετικές προτάσεις σε πίτσα βάζουν σε πειρασμό, με συνδυασμούς και γεύσεις που προκαλούν έκπληξη στον ουρανίσκο. Από αυτές το ενδιαφέρον προκαλούν οι Smashing Pumpkin με γλυκιά κολοκύθα, μοτσαρέλα, τσορίθο και γκοργκοτζόλα, Salumaio με ντομάτα, ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και παρμεζάνα, The Truffle Drug με φρέσκα μανιτάρια, πανσέτα και κρέμα μαύρης τρούφας και Mobster Mama με πεπερόνι, ταλέτζιο, φρέσκα αυγά και λάδι τρούφας.

Δυνατός «ανταγωνιστής» της πίτσας του Parlo, η pasta του. Στην κατηγορία διακρίνονται τα φετουτσίνι με φρέσκα πορτσίνι και κρέμα παρμεζάνας, η καρμπονάρα, οι μαύρες ταλιατέλες με σολομό και το ριζότο με καπνιστό χοιρομέρι, θυμάρι, φινόκιο και παρμεζάνα.

Νόστιμα τσιπς πατάτας με λάδι τρούφας και παρμεζάνα, τραγανά ρολλά με μανιτάρια και πανσέτα σε μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα και η ταλιάτα Black Angus με baby πατάτες στις επιλογές που συμπληρώνουν ιδανικά το τραπέζι.

Μια ιταλική γαστρονομική εμπειρία δεν θα ήταν ποτέ αυθεντική αν δεν ολοκληρωνόταν με κάποια από τα φημισμένα γλυκά της γείνοτος. Στο Parlo σερβίρουν αυθεντικό ιταλικό τιραμισού που ξετρετρελαίνει. Εναλλακτική επιλογή η αέρινη και ελαφριά πάβλοβα.

Πληροφορίες 

Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Νέο Ψυχικό

Τηλ. 213 0365719

Fb page: Parlo

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει