Ακόμη και οι πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές έχουν μερικές φορές χαρακτήρες που δεν έχουν και μεγάλη επιτυχία στο κοινό -είτε γιατί υποτίθεται ότι είναι ενοχλητικοί και καταλήγουν ακόμη πιο ενοχλητικοί, είτε απλώς δεν κάνουν κλικ με το κοινό όπως σκόπευαν οι δημιουργοί τους. Όπως συμβαίνει και με τους έξι χαρακτήρες που ακολουθούν παρακάτω, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους πιο αντιπαθητικούς όλων των εποχών.

Ρος Γκέλερ, Φιλαράκια

Είτε πιστεύετε ότι ήταν σε διάλειμμα με την Ρέιτσελ είτε όχι, ο χαρακτήρας του Ρος (David Schwimmer) ήταν τόσο σταθερά εκνευριστικός στα Φιλαράκια, που δεν θα μπορούσατε ποτέ να είστε στο πλευρό του. Ενώ και στα έξι βασικά μέλη του καστ δόθηκαν ιδιορρυθμίες που δεν αποδείχθηκαν και τόσο ενοχλητικές για τις 10 σεζόν που διήρκησε η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η επιθετική συμπεριφορά του Ρος και το αέναο κόμπλεξ του θύματος τον έκαναν αυτόν με τον οποίο δεν θα θέλατε να κάνετε παρέα.

Άντι Μπέρναρντ – The Office

Οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες δεν χρειάζεται να είναι συμπαθείς για να μας αρέσουν – πάρτε για παράδειγμα το Walter White του Breaking Bad ή τον Tony Soprano των Sopranos. Το πρόβλημα με τον Andy (Ed Helms) στο The Office, ωστόσο, είναι ότι ξεκίνησε απίστευτα και στη συνέχεια χειροτέρεψε σταδιακά. Στο τέλος, ήταν απλά ανυπόφορος.

Τζένι Χάμφρεϊ – Gossip Girl

Η Τζένι (Taylor Momsen) αναγκάστηκε να μπει στον χαοτικό και τοξικό κόσμο των προνομιούχων Νεοϋορκέζων στο Gossip Girl σε μια πολύ εντυπωσιακή ηλικία. Έγινε αρκετά σκληρή για να συμβαδίσει με τους τρομερούς ανθρώπους γύρω της, αλλά κατά κάποιο τρόπο έγινε η χειρότερη και οι θαυμαστές έχασαν τη συμπάθειά τους για έναν χαρακτήρα για τον οποίο κάποτε είχαν μια καλή εικόνα.

Τζακ Σέφαρντ – Lost

O Τζακ Σέφαρν (Matthew Fox) υποφέρει από το γεγονός ότι είναι ο κύριος χαρακτήρας σε μια σειρά με πολύ πιο ενδιαφέροντες δευτερεύοντες χαρακτήρες -έτσι καταλήγει να δείχνει μειλίχιος σε σύγκριση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Lost. Αλλά ο Τζακ είναι, επίσης, πεισματάρης, τραχύς και υπερβολικά επίμονος στο να έχει δίκιο όλη την ώρα, κάτι που θα έκανε κάθε χαρακτήρα αντιπαθητικό -πρωταγωνιστικό ή όχι.

Ντάνα Μπρόντι – Homeland

Aκόμη μία κυκλοθυμική έφηβη που οι θεατές μισούσαν, αναφέρει το bestlifeonline.com. Αλλά η Ντάνα (Morgan Saylor) ήταν πραγματικά εκνευριστική και η νευρική, εφηβική της συμπεριφορά φάνηκε ιδιαίτερα άτοπη σε μια τηλεοπτική σειρά όπως το Homeland, με τόση επιτυχία.

Τεντ Μόσμπι – How I Met Your Mother

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν και ως τον «Ρος» της σειράς How I Met Your Mother, αναφέρει το bestlifeonline.com, με τους δύο χαρακτήρες να συγκρίνονται συχνά, κάτι που είναι λογικό αφού και οι δύο ήταν οι ρομαντικοί πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών που ποτέ δεν κατάλαβαν πλήρως το πόσο αντιπαθητικοί, τελικά, ήταν. Η εμμονή του Τεντ να βρει τη μία και μοναδική γυναίκα στην ζωή του, αλλά και η μακρόσυρτη αφήγηση του ήταν πραγματικά δύο στοιχεία του που δεν τον έκαναν και τόσο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό.