Στις 8 Μαΐου κάτι μαγικό συνέβη για τους λάτρεις των καλών σειρών: κυκλοφόρησε ο δεύτερος κύκλος του «Dead to Me»!

Φέρνοντάς μας ξανά αυτό το είδος τηλεοπτικής χαράς που λαχταράμε.

Ο βαρυσήμαντα ανάλαφρος κόσμος του «Έχεις Πεθάνει για Μένα» επέστρεψε λοιπόν, φέρνοντας στις βαλίτσες του περισσότερες στιγμές από το καλύτερο δραμεντί των τελευταίων χρόνων.

Τζεν (Κριστίνα Άπλγκεϊτ) και Τζούντι (Λίντα Καρντελίνι) συνεχίζουν τα πράγματα από κει ακριβώς που έμειναν στο εξαιρετικό φινάλε του πρώτου και υπέροχου κύκλου. Στα οδυνηρά γεγονότα που έστρεψαν όλη τη γειτονιά πάνω τους δηλαδή.

Δεν λέμε άλλα, γιατί μπορεί να έχεις χάσει την πρώτη σεζόν του αστικού αυτού εφιάλτη που μας έφερε η Λιζ Φέλντμαν.

Έναν χρόνο περίμεναν οι αθεράπευτοι φαν για τον δεύτερο κύκλο και ευτυχώς τα πράγματα σε αποζημιώνουν. Άλλα 10 επεισόδια είναι τώρα διαθέσιμα από την ανείπωτη αυτή αντάρα με τις συνεχείς ανατροπές.

Αυτή τη σειρά, μυστηρίου ουσιαστικά, την ερωτεύτηκε το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στα μεγαθήρια του Netflix.

Ίσως γιατί έχει τα πάντα, είναι από δράμα ως και κωμωδία, όλα αυτά μαζί μα κι όμως κάτι εντελώς ιδιοσυγκρασιακό. Ίσως γιατί μοιάζει πραγματική, θέλοντας να κάνει πιο ανάλαφρο το πένθος και το τραύμα. Ίσως τέλος γιατί είναι ένα από τα καλύτερα ψυχογραφήματα των τελευταίων ετών. Χωρίς ίχνος σοβαροφάνειας.

Δυο γυναίκες που ξεκινούν ξένες για να γίνουν εχθροί και να εξαρτηθεί τελικά η μία από την άλλη. Αυτό είναι το «Έχεις Πεθάνει για Μένα», που αποδείχτηκε ολότελα ακαταμάχητο…