Με πλήθος νέων ταινιών μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά, καθώς συνολικά 8 φιλμ κάνουν σήμερα πρεμιέρα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Ο Αυτοκράτορας»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Γουέμπερ με τους: Μάθιου Φοξ, Τόμι Λι Τζόουνς, Έρικο Χατσούνε

Φτάνοντας σε μια ολοσχερώς κατεστραμμένη Ιαπωνία που μόλις έχει συνθηκολογήσει, ο στρατηγός Ντάγκλας ΜακΆρθουρ αναθέτει στον ταξίαρχο Μπόνερ Φέλερς μια ντελικάτη, κρίσιμης σημασίας αποστολή. Να βρει εντός δέκα ημερών στοιχεία τα οποία ενοχοποιούν ή απαλλάσσουν τον αυτοκράτορα Χιροχίτο από τις κατηγορίες των εγκλημάτων πολέμου, γεγονός που μπορεί να αλλάξει άρδην ολόκληρο το μέλλον της χώρας.

«Στη Μάχη του Χορού»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπένσον Λι με τους: Τζος Πεκ, Τζος Χόλογουεϊ, Λαζ Αλόνσο

Η «Μάχη της Χρονιάς» είναι ο παγκόσμιος τελικός του breakdancing τον οποίο η αμερικανική ομάδα έχει να κερδίσει εδώ και 15 χρόνια. Αποφασισμένος να φέρει το τρόπαιο στη χώρα του hip hop, ένας μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας προσλαμβάνει τον Μπλέικ, πρώην επιτυχημένο και νυν τραυματισμένο ψυχικά προπονητή του μπάσκετμπολ, και του αναθέτει να σχηματίσει την κατάλληλη ομάδα και να την οδηγήσει στην κορυφή.


«Σ’ Αγαπώ»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ με τους: Σέρσια Ρόναν, Τομ Χόλαντ, Τζορτζ ΜακΚέι, Χάρλεϊ Μπερντ

Μια έφηβη Αμερικανίδα φτάνει στη βρετανική εξοχή για να περάσει το καλοκαίρι στο σπίτι της θείας της. Όταν μια σειρά από ταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες οδηγούν τη χώρα στην κήρυξη στρατιωτικού νόμου, εκείνη και τα τρία νεαρά ξαδέρφια της πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους.


«Η Αφροδίτη με τη Γούνα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι με τους: Ματιέ Αμαλρίκ, Εμανουέλ Σενιέ

Μια ηθοποιός προσπαθεί να πείσει έναν θεατρικό σκηνοθέτη και συγγραφέα πως είναι η κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του έργου που θέλει να ανεβάσει, βασισμένο στην «Αφροδίτη με τη γούνα» του Λεοπόλντ φον Ζάχερ-Μαζόχ.

«Στο Κενό της»

Ισραηλινή ταινία, σκηνοθεσία Ράμα Μπερστάιν με τους: Χάντας Γιάρον, Ρενάνα Ραζ, Γίφτας Κλάιν

Μια 18χρονη Ισραηλινή, μέλος της θρησκευτικά αυστηρής χασιδικής κοινότητας, πιέζεται να παντρευτεί τον άντρα της μεγαλύτερης αδερφής της που πέθανε πάνω στη γέννα.

«Ο Εχθρός μου»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος με τους: Μαρία Ζορμπά, Μανώλη Μαυροματάκη, Γιώργο Γάλλο, Αριάδνη Καβαλιέρου

Η ζωή ενός φιλήσυχου οικογενειάρχη αναστατώνεται βίαια όταν μια συμμορία εισβάλλει ένα βράδυ σπίτι του, το ληστεύει και κακοποιεί την κόρη του. Η αστυνομία δεν έχει στοιχεία για να βρει τους υπόπτους, ένας γείτονας όμως θα του δώσει πληροφορίες και θα τον φέρει μπροστά σε ένα μοιραίο ηθικό δίλημμα.

«Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Θάνος Κερμίτσης με τους: Μελέτη Γεωργιάδη, Γιάννη Ρουμπούλια, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Θάνο Κερμίτση

Στην εποχή του Δρακοφοίνικα και στον κόσμο του Έλεμπρος, ένα ανηλεές ανθρωποκυνηγητό ξεκινά όταν ο μονομάχος Ντράγκαρ δραπετεύει από τα δεσμά του στρατηγού της Αυτοκρατορίας Ακιλόνιου παίρνοντας ως όμηρο την κόρη του Βαλέρια.

«Free Birds»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζίμι Χέιγουορντ με τους: Γούντι Χάρελσον, Όουεν Γουίλσον, Κιθ Ντέιβιντ

Ο Ρέτζι είναι μια έξυπνη κι αιρετική στις απόψεις της γαλοπούλα, η οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον μεγαλόσωμο, θαρραλέο και άμυαλο Τζέικ σε ένα περιπετειώδες ταξίδι πίσω στο 17ο αιώνα, με σκοπό την αλλαγή του παραδοσιακού μενού της Ημέρας των Ευχαριστιών.