Η πολυναμενόμενη διαστημική περιπέτεια «Gravity» με τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ κάνει πρεμιέρα σήμερα. Άλλες δύο ξένες παραγωγές καθώς και δύο ελληνικά φιλμ συμπληρώνουν την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Gravity»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν με τους: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ

Μια επιστήμονας κι ένας αστροναύτης προσπαθούν να επιβιώσουν έπειτα από ένα ατύχημα που τους άφησε να περιπλανιούνται στο αχανές διάστημα.

«Εγώ και Εσύ»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Μπερνάρντο Μπερτολούτσι με τους: Τζάκοπο Όλμο Αντινόρι, Τέα Φάλκο, Σόνια Μπεργκαμάσκο

Ο 14χρονος Λορέντζο προσποιείται ότι πηγαίνει εβδομαδιαία σχολική εκδρομή για σκι, ενώ καταφεύγει στο έρημο υπόγειο μιας πολυκατοικίας θέλοντας να απομονωθεί από όλους και από όλα. Το «άσυλό» του θα παραβιάσει όμως η 25χρονη ετεροθαλής αδερφή του…

«Όλα Χάθηκαν»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέι Σι Κάντορ με τους: Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Ένας βετεράνος ιστιοπλόος διασχίζει με το 12μετρο ιστιοφόρο του τον Ινδικό Ωκεανό, όταν η σύγκρουση με ένα επιπλέον κοντέινερ τον αφήνει χωρίς ασύρματο και όργανα πλοήγησης. Καθώς προσπαθεί να επιδιορθώσει το ρήγμα του σκάφους, τα ρεύματα τον παρασύρουν στην καρδιά μιας βίαιης καταιγίδας.

«Miss Violence»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Αλέξανδρος Αβρανάς με τους: Ρένη Πιττακή, Θέμη Πάνου, Ελένη Ρουσσινού

Την ημέρα των γενεθλίων της η 11χρονη Αγγελική αυτοκτονεί πηδώντας από το μπαλκόνι. Η αστυνομία και η κοινωνική πρόνοια προσπαθούν να βρουν την αιτία, η οποία κρύβεται πίσω από τα επικίνδυνα μυστικά της οικογένειάς της.

«10η Μέρα»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Βασίλης Μαζωμένος με τους: Αλί Χαϊνταρί, Μαχντί Γκορμπανί

Ο Αλί, Αφγανός μετανάστης στην Αθήνα, ο οποίος ζει μαζεύοντας παλιοσίδερα, αφηγείται την ιστορία του και το ταξίδι από την πατρίδα του στον ευρωπαϊκό «παράδεισο».