Όποιος έχει δει το «Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα» (2018) έχει κάθε λόγο να περιμένει το sequel του, που ονόμασε το Netflix «Προς όλα τα αγόρια: Υ.Γ. Σ’ αγαπώ ακόμα» και προκάλεσε καρδιοχτύπια στον πλανήτη.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια μιας από τις ταινίες του Netflix με ιδιαιτέρως καλές κριτικές εγκαινιάζεται στην πλατφόρμα στις 12 Φεβρουαρίου για να μας θυμίσει την έφηβη Λάρα Τζιν και τις ερωτικές της περιπέτειες.

Στο «Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα», η Λάρα (Λάνα Κόντορ) βρίσκεται στη δίνη των περιπετειών της καρδιάς όταν τα μυστικά ερωτικά ραβασάκια της φτάνουν μυστηριωδώς και στα πέντε αγόρια που της αρέσουν.

Η ταινία βασιζόταν στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ νεανικής λογοτεχνίας της Τζένι Χαν και είχε στον πρωταγωνιστικό ρόλο ένα νέο δυνατό όνομα του Χόλιγουντ, τη Λάνα Κόντορ του «X-Men: Απόκαλιψ». Αλλά και τον πολύ καλό Νόα Σεντινέο («Η Σιέρα Μπέρτζες είναι ξενέρωτη»).

Στο «Προς όλα τα αγόρια: Υ.Γ. Σ’ αγαπώ ακόμα» επιστρέφει το πρωταγωνιστικό δίδυμο, που πλέον είναι επισήμως ζευγάρι. Η ζαχαρένια θα χαλάσει όμως όταν κάνει την εμφάνισή του ένα παλιό αμόρε της Λάρα. Ένας από κείνους τους παραλήπτες των ερωτικών γραμμάτων του πρώτου.

Το σενάριο βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της αχτύπητης τριλογίας της Τζένι Χαν, ανοίγοντας σε πολλούς την όρεξη και για τρίτο μέρος.

Καθόλου τυχαίο προφανώς που η αθεράπευτα ρομαντική παραγωγή του Netflix βγαίνει πάνω στην ώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων…