Υποδύεται τον κολλητό φίλο του πρωταγωνιστή και σε ένα του ταξίδι στη Βαρκελώνη βγάζει τον Έλληνα που παρουσιάζει τα πράγματα πολύ χειρότερα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Αυτά λέει σε συνέντευξή του στο newsbeast.gr ο ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος, και αποκαλύπτει εκτός των άλλων τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

-Πείτε μας για τη συμμετοχή σας στην ταινία.

Υποδύομαι έναν wannabe ηθοποιό. Είμαι ο κολλητός φίλος του πρωταγωνιστή. Χάνω παντού σε γυναίκες κ.ά. αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Σε ένα ταξίδι που πάω να βρω τον φίλο μου στη Βαρκελώνη, βγάζω την ψυχή του Έλληνα, που όλα τα βρίσκει χειρότερα απ’ ότι είναι».

-Τι σας έχει μείνει από την ταινία;

«Η εξαιρετική αισθητική του σκηνοθέτη με έχει αγγίξει πολύ. Οι πρόβες και τα πλάνα ήταν εξαιρετικά.
Απέκτησα εμπειρία με ανθρώπους με τους οποίους δεν είχα ξαναδουλέψει. Καινούργιες γνωριμίες και ανθρώπους που γνώριζα αλλά μέσα από τα γυρίσματα, έμαθα καλύτερα. Όσον αφορά το ρόλο, χαίρομαι γιατί μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω έναν μέτριο άνθρωπο, ενδιαφέροντα κινηματογραφικά».

-Πώς σας φάνηκε το ότι μερικά γυρίσματα έμειναν στη Βαρκελώνη;

«Εγώ εκεί έμεινα 6 μέρες. Το καλό είναι ότι όταν κάνεις γυρίσματα και ειδικά στο εξωτερικό, σου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψεις και με κάποιους ανθρώπους απ’ έξω. Αυτό συμβάλλει στην ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών».

-Ποια είναι από δω και πέρα τα επόμενα σας βήματα;

«Σκηνοθετώ μία παράσταση και κάνω πρόβες με την Αντιγόνη Βαλάκου και το Γιώργο Χρανιώτη. Μετά θα κάνουμε μία παράσταση για τα παιδιά με αναπηρία τέλη Νοέμβρη και συζητώ για δύο ταινίες και θα ξαναπαίξω σε κάποια έργα στο θέατρο την άνοιξη».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας