Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tim Burton «Dark Shadows» με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp! Η διάσημη cult τηλεοπτική σειρά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με έναν εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών: Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Bella Heathcote, Chloe Moretz και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gulliver McGrath.

Το 1752 ο Joshua και η Naomi Collins μαζί με τον γιο τους Barnabas σαλπάρουν από το Liverpool της Αγγλίας για την Αμερική προκειμένου να ξεκινήσουν μία νέα ζωή. Όμως ούτε ένας ολόκληρος ωκεανός δεν μπορεί να τους γλιτώσει από την κατάρα που μαστίζει την οικογένεια.

Δύο δεκαετίες μετά και ο Barnabas (Johnny Depp) έχει τον κόσμο στα πόδια του – ή τουλάχιστον τους ανθρώπους της πόλης Maine. Ώντας άρχοντας της πόλης είναι πλούσιος, με εξουσία στα χέρια του και μανιώδης καρδιοκατακτητής μέχρι που κάνει το λάθος να ραγίσει την καρδιά της Angelique Bouchard (Eva Green). Η πληγωμένη Angelique, που διαθέτει μαγικές δυνάμεις, τον καταδικάζει σε μία φρικτή μοίρα πολύ χειρότερη από τον θάνατο. Τον μετατρέπει σε vampire και τον θάβει ζωντανό!

Δύο αιώνες αργότερα, ο Barnabas απελευθερώνεται επιτέλους από τον τάφο του και επιστρέφει στην πόλη του το έτος 1972, για να αντικρύσει το αρχοντικό του να έχει μετατραπεί σε ερείπια. Οι απόγονοι όμως της οικογένειας Collins έχουν τα δικά τους σκοτεινά μυστικά…

Ολόκληρη η ταινία έχει γυριστεί στην Αγγλία και θα βγει στους κινηματογράφους το 2012 από τη Village.