Μπορεί να μην το είχε σχεδιάσει, αλλά ο Ράσελ Κρόου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ακόμη μία ταινία θρησκευτικού τρόμου. Η νέα ταινία «Ο Εξορκισμός», που θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου, είναι η δεύτερη συνεχόμενη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού με τέτοιο περιεχόμενο.

Στο καστ των ηθοποιών περιλαμβάνονται οι Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg, David Hyde Pierce, Josh Warren, Adrian Pasdar και Tracey Bonner.

Η ταινία είναι η δεύτερη του Κρόου στο υποείδος του εξορκισμού μέσα σε μόλις δύο χρόνια, μετά το «Ο εξορκιστής του Πάπα» της Sony, το οποίο απέφερε σχεδόν 77 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο σκηνοθέτης Miller έγραψε το σενάριο μαζί με τον M.A. Fortin, ενώ η ταινία αποτελεί τη δεύτερη ταινία των Miller και Fortin, μετά την κωμωδία τρόμου «The Final Girls» του 2015. Παραγωγοί του «The Exorcism» είναι ο σεναριογράφος του «Scream», Kevin Williamson, ο Ben Fast και ο Bill Block. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τα τέλη του 2019, αλλά η ταινία είχε μείνει στο ράφι.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία επικεντρώνεται στον Anthony Miller (Κρόου), έναν προβληματικό ηθοποιό που αρχίζει να καταρρέει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας υπερφυσικής ταινίας τρόμου.

Η αποξενωμένη κόρη του, Λι (Ράιαν Σίμπκινς), αναρωτιέται αν ο ίδιος ολισθαίνει πίσω στις παρελθοντικές του εξαρτήσεις ή αν υπάρχει κάτι πιο σκοτεινό στο παιχνίδι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας