Η ποίηση και η φωτογραφία συναντώνται σε έναν κοινό τόπο για την ανάδειξη του γυναικείου φύλου. Η βραβευμένη ποιήτρια Νίκη Ταγκάλου εμπνέεται από τις φωτογραφίες του Νίκου Νικόπουλου και συνομιλούν σε ένα σιωπηλό διάλογο δημιουργώντας ένα σπουδαίο ποιητικό λεύκωμα.

Λίγα λόγια για τη βραβευμένη ποιήτρια:

Η Νίκη Ταγκάλου γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά όπου και ζει μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε σχολή Φωτογραφίας κι εργάστηκε για έναν χρόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως φωτογράφος.

Έκτοτε, δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα ασχολούμενη με τις Δημόσιες Σχέσεις, ενώ είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και Επίτιμο Μέλος της International Art Academy, καθώς και κάτοχος Bachelor of Arts in Poetry.

Ποιος είναι ο Νίκος Νικόπουλος:

Ο Νίκος Νικόπουλος είναι φωτογράφος. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές Εκθέσεις Φωτογραφίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και έχει δημιουργήσει ατομικά φωτογραφικά projects. Έχει φωτογραφίσει θεατρικές παραστάσεις και φωτογραφίες του κοσμούν εξώφυλλα λογοτεχνικών βιβλίων. Συνεργάζεται εθελοντικά με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και τα Special Olympics.

Εργάζεται στο Ειδικό Σχολείο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ως φωτογράφος, δάσκαλος και επιμελητής του εργαστηρίου δημιουργικής φωτογραφίας για άτομα με αναπηρία «Ο έξω κόσμος μου».

*Το βιβλίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.