Την πράξη στην οποία προχώρησε για να τιμήσει τη μνήμη του Ανδρέα Μπάρκουλη, γνωστοποίησε η Άννα Φόνσου. Η πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, σύμφωνα με την ίδια, πέρασε πολλές νύχτες ξάγρυπνη να σκέφτεται τι θα μπορούσε να φτιάξει για να μείνει θύμησή του Ανδρέα Μπάρκουλη για πάντα στο Σπίτι του Ηθοποιού καθώς ήταν από τους πρώτους που έμεινε εκεί.

Η Άννα Φόνσου αποφάσισε και τελικά έφτιαξε ένα σινεμά στο Σπίτι του Ηθοποιού, στο οποίο έδωσε το όνομα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Το «Cine Ανδρέας Μπάρκουλης» είναι γεγονός και η Άννα Φόνσου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook τη φωτογραφία της πρόσοψης όπου δεσπόζει η ταμπέλα.

«Πάντα ήθελα να κάνω κάτι για τον Ανδρέα Μπάρκουλη… Για τον δικό μου Ανδρέα. Τον φίλο μου. Πέρασα πολλές νύχτες ξάγρυπνη να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να φτιάξω για να μείνει η θύμησή του για πάντα στο Σπίτι του Ηθοποιού… Στο σπίτι του… Καθώς ήταν από τους πρώτους που έμειναν εδώ. Έτσι έφτιαξα το Cine Ανδρέας Μπάρκουλης. Με τη βοήθεια ενός φίλου που δεν θέλει να ακουστεί το όνομά του. Ανδρέα σ’ αγαπώ. Η Άννα σου…» έγραψε στη λεζάντα η Άννα Φόνσου.

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΑ… ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ… ΠΈΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ…

Posted by Actors House on Monday, July 31, 2023